Najnovije

VULIN ZAPRETIO USTAŠAMA: "Oluja" se prema Srbima više nikada neće ponoviti

"Oluja" se prema Srbima više nikada neće ponoviti, o tome neka niko ne sanja. Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog, to je već njihov problem, a Srbima nemojte pretiti, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

Vulin je to rekao komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu ratnih zapovednika u Kninu povodom godišnjice operacije "Oluja" u kojoj je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske, u kome je, između ostalog, rekao da je hrvatska vojska spremna na nove "Oluje".

"Slaviti zločinačku 'Oluju' mogu samo oni kojima je normalno da se polažu venci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju", naveo je Vulin u izjavi za javnost.

"Ne postoji zemlja na svetu koja se raduje proterivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još uvek drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska", rekao je Vulin.

Pogledajte OVDE kako se izblamirala hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarovič.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA