Najnovije

GORELO JE NEBO IZNAD SIRIJE! STIŽE POJAČANJE U ZADNJI TRENUTAK: Rusi brutalno bombardovali leglo džihadista u evernoistočnoj Latakiji!

Ruske vazduhoplovne snage nisu izgubile vreme da napadnu džihadiste u ruralnoj Latakiji, nakon što su sirijske oružane snage opozvale primirje na severozapadu Sirije.

Ruski abioni (Foto: Jutjub)

Vođene helikopterima i njihovim Suhojima, ruske vazduhoplovne snage danas popodne nastavile su svoje veliko bombardovanje severoistočne Latakije.

Prema vojnom izvoru u pokrajini Latakijaa, ruske vazduhoplovne snage započele su nekoliko udara po uporištima džihadista Sirmanijeh i Kabani, nanoseći značajnu štetu odbranama Islamske stranke Turkestan i Hadžat Tahrir Al Šamu.

Dok ruski avioni bombarduju položaje džihadista u severoistočnoj Latakiji, Sirijska arapska vojska ponovo mobilizuje trupe za ofanzivu na Kabani.

Izvor je dodao da su četvrta oklopna divizija sirijske vojske i Republikanska garda mobilizovale svoje trupe i opremu za veliki pritisak na zauzimanje ovog uporišta džihadista u blizini granice pokrajine Idlib.

Veliki broj militanata ubijen iz zasede! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA