Najnovije

ŠIPTARI NE ODUSTAJU OD JUGA SRBIJE! HODŽAJ IZJAVIO: Direktno ćemo uticati na život građana u Preševu!

Potpredsednik Vlade tzv. Kosova Enver Hodžaj i predsednik PDK sastao se sa predsednikom opštine Preševo Šćiprimom Arifijem, a tokom sastanka razgovarali su o, kako je Hodžaj naveo, pravim Albanaca koji žive na istoku Kosova. Hodžaj je javnost u susretu sa Arifijem obavestio putem svog Fejsbuk profila gde je napisao da će tzv. Kosovo insistirati na uzajamnosti sa pravima, kako je rekao, srpske manjine na Kosovu.

Enver Hodžaj (Foto: Jutjub)

Hodžaj je tom prilikom rekao da su građani "Preševske doline" imali i da će u buduće imati podršku prištinskih institucija u ostvarivanju i garantovanju svih njihovih prava.

Hodžaj je dodao i da će nova vlada sa PDK-om intezivirati bilateralne kontakte i da je spremna da grantuje direktan uticaj na poboljšanje života građana u "Preševskoj dolini".

- Sa mojim prijateljem Šćiprimom Arifijem sam razgovarao o temama vezanim za Kosovo: prava građana koji žive u Istočnom Kosovu. Građani doline su imali i imaće podršku kosovskih institucija u realizaciji i osiguravanju svih njihovih prava. Kosovo mora da insistira na reciprocitetu sa pravima srpske manjine na Kosovu. Bez punog poštovanja prema pravima manjina, budućnost regiona ne postoji. Nova vlast će intezivirati bilateralne odnose i spremna je da grantuje direktan uticaj na pobošljanje života građana u dolini - stoji u Fejsbuk objavi Envera Hodžaja.

Političari su ovo krili 20 godina, narod ni ne zna šta se dešavalo! Više o tome OVDE.

Izvor: Zeri.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA