Najnovije

TAJNE KOJE VAM NIKAD NEĆE OTKRITI: Evo šta radimo pogrešno tokom seksa

Parovi koji komuniciraju o svojim seksualnim željama i potrebama imaju bolji seks, pa bi trebalo da ohrabrite svoju lepšu polovinu da vam iskreno prizna koje bi stvari želela i volela da isproba u krevetu.

Ilustracija (Foto: printskrin)

U međuvremenu, upoznajemo vas sa pet seksi tajni svake žene.

Iako je svaka žena posebna na svoj način, ovo su stvari u kojima se sve slažu.

Ne voli beskonačan seks

Žene vole ljubavnike, a ne ljubavne mašine. One obožavaju orgazme isto koliko i mi. Jedan je super, dva su bonus, ali sve nakon toga može da bude previše. Naučite da prepoznate trenutak kada samo treba da se opustite u uživate u njihovom zagrljaju. Bez sumnje, ako je ona još uvek raspoložena za seks, daće vam to do znanja.

Misli da prstići mogu da budu neprijatni

Kada sledeći put pokušate manuelno da zadovoljite vašu partnerku, prisetite se da ulaz u vaginu ima veći broj nervnih završetaka u poređenju sa unutrašnjošću vagine. Držite se prijatnih i odgovarajućih zona: unutrašnji deo vagine i G tačke. Budite nežni, jer možete da je povredite naglim i grubim pokretima. Isečeni, isturpijani nokti su obavezni.

Voli da isprobava nove stvari

Postoji mnogo stvari koje bi ona želela da proba, ali se nikada nije osećala dovoljno slobodnom da pita ili inicira. Stvari koje bi volela da proba, ali se plaši uključuju analni seks, manuelno dodirivanje anusa, sado-mazo, fisting, igranje uloga i seks na javnom mestu. Nijedna od ovih stvari nije toliko zastrašujuća i neobična koliko mislite, jer ih ljudi svakodnevno isprobavaju i veoma su zadovoljni iskustvima. Kako biste je oslobodili i ohrabrili, napravite listu stvari koje biste voleli da probate, a potom bacite papir i prionite na posao.

Ložite se na starije žene? Zašto su milf fantastičan izbor za vas pročitajte OVDE.

Izvor: menshealth.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA