Najnovije

NEMA ODMORA ZA SRPSKU DESNICU: Miša Vacić posle izbora u Medveđi obišao srpska gazdinstva (FOTO)

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić obišao je poljoprivredno gazdinstvo u Čurugu gde se upoznao sa proizvodnim kapacitetima farme.

Miša Vacić je obišao domaćinstvo u Čurugu (Foto: Srpska desnica)

On je ponovio da se Srpska desnica bori za ravnomerni razvoj svakog dela Srbije, i za povećanje poljoprivrednih subvencija, što predstavlja neophodnost za poboljšanje uslova rada srpskog domaćina.

(Foto: Srpska desnica)

(Foto: Srpska desnica)

“Rezultat koji je Srpska desnica ostvarila u Medveđi ostvaren je zahvaljujući mojoj svakodnevnoj komunikaciji sa meštanima. Obišao sam veliki broj porodica i domaćinstava. Saslušao sve probleme, i zajedno smo se dogovorili da nađemo način da ih prevaziđemo i rešimo. LJudi su siti praznih priča, žele da vide da se predizborna obećanja ispunjavaju”, rekao je Vacić, ističući da poljoprivredna domaćinstva, kao što je farma u Čurugu, zaslužuju podršku države i da razvoj srpske ekonomije upravo zavisi od ulaganja u poljoprivredu, koja pored razvoja malih i srednjih preduzeća, kojim se isto posvećuje posebna pažnja, predstavlja bazu za povećanje stope domaće zaposlenosti.

(Foto: Srpska desnica)

(Foto: Srpska desnica)

“Od stepena razvijenosti i kvaliteta primarne poljoprivredne proizvodnje i njene prerađivačke industrije, pored kvaliteta prehrambenih proizvoda od kojih velikim delom zavisi zdrava i kvalitetna ishrana građana – zavise i mnogi drugi društveni činioci. Uz sve to, važno je napomenuti da poljoprivreda ima i velike mogućnosti za izvoz. Zbog svega pomenutog, poljoprivredna proizvodnja i prerada njenih proizvoda spadaju u grupu nosilaca dugoročnog ekonomskog rasta i razvoja”, kazao je Vacić.

(Foto: Srpska desnica)

(Foto: Srpska desnica)

Pročitajte OVDE šta je Ivica Dačić poručio Metjuu Palmeru.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA

ENGLISH NEWS

Urbancube