Najnovije

IKONE I PESME O KOSOVU: Stotinak protivnika Parade ponosa blokirali centar i zovu ljude da im se pridruže! (FOTO/VIDEO)

Oko stotinak vernika i protivnika "Parade ponosa" trenutno se nalazi ispred skupštine Srbije. Oni su blokirali raskrsnicu i time pokazali da ne prihvataju zapadne vrednosti i paradu sodomita. 

Protest povodom gej parade (Foto: Fejsbuk/printskrin)

Kako navodi otac Antonije, niko nije dobio batine niti je policija bila nasilna prema učesnicima šetnje, kako su naveli neki drugi mediji. On poziva narod da se ne plaši i da im se pridruži u što većem broju.

Danas od 17 sati trebalo bi da bude održana Parada ponosa, a oni koji se protive održavanju te manifestacije okupili su se danas kod Saborne crkve i krenuli u svoju šetnju gradom.

Prema pisanju pojedinih medija, oni su se uputili ka Hramu Svetog Save, a dok su prolazili kroz Knez Mihailovu pevali su pesme o Kosovu. Pojedini protivnici Parade ponosa nose i ikone.

Međutim, učesnici ovog skupa su formirali kolonu koja se proteže duž Kneza Miloša, tačnije na raskrsnici sa Bulevarom kralja Aleksandra, tu su i policijaci koji se trude da sve prođe bez incidenata.

- Saobraćaj preko Trga Nikole Pašića je kompletno obustavljen od 10.55 sati - potvrdili su iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Okupljanje za Prajd pod sloganom "Ne odričem se" počeće od 16 sati ispred hotela "Hilton" u Kralja Milana, a šetnja će početi u 17 sati. Učesnici će prodefilovati ulicama Kralja Milana, potom se uputiti ka Trgu Nikole Pašića, te pored Skupštine grada, potom ulicom Kneza Miloša do zgrade Vlade i Nemanjinom do parka Manjež, u kome će se zabavni program nastaviti do 23 časa.

Pročitajte OVDE  šta se to nikako ne dopada Briselu a radi Beograd.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA