Najnovije

NEMA STAJANJA: Desničari osnovali još jedan odbor (FOTO/VIDEO)

Milica Stojović izabrana je za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice u Zemunu.

Sa sednice Opštinskog odbora Srpske Desnice u Zemunu (Foto: Srpska Desnica)

Na osnovu odluke predsednika Miše Vacića, delegati su jednoglasno izabrali Milicu za predsednika odbora, a ona je ujedno prva dama koja će voditi jedan beogradski odbor Srpske Desnice.

Takođe, izglasani su i potpredsednik Petar Ciganović, sekretar Jasmina Ristić, kao članovi odbora – Milan Đorđević, Ivana Radomirović, Zlatko Rašuo i Luka Veličković.

Milica Stojović se zahvalila okupljenim Zemuncima, na podršci i poverenju, ističući da je jedan od osnovnih razloga zbog kojih je pristupila Srpskoj Desnici ključna tačka programa – a to je negovanje tradicionalne porodice, borba protiv bele kuge, kao i pomoć trudnicama, porodiljama i porodicama sa više dece. “Kao majka četvoro dece mogu slobodno da kažem da su u današnje vreme srpske majke i žene veliki heroji, stubovi svake zdrave porodice u Srbiji. Za Srpsku Desnicu ne postoji druga opcija, osim da našu decu vaspitavaju otac i majka, učeći ih porodičnim vrednostima i našoj slavnoj srpskoj istoriji.” istakla je Stojović, izražavajući uverenje da će Srpska Desnica u bliskoj budućnosti značanoj dopineti političkom nebu Srbije i da će glas za Srpsku Desnicu biti glas svakog patriote koji želi bolju budućnost Srbiji.

Dr Tatjana Jocović je rekla da Savet za zdravlje, porodicu i borbu protiv bele kuge čeka veliki posao, i da će biti potrebna podrška svih članova i simpatizera Srpske Desnice da se sprovede u delo. Dr Jocović, kao majka četvoro dece, i supruga i kćerka palih boraca koji su svoje živote dali za otadžbinu takođe je rekla da će deo njenih aktivnosti, koje ima kao naučni radnik biti usmerene u službu Srpske Desnice, aktivnosti kroz koje ćemo promovisati program jer je upravo u jedinstvenom program istaknuto zalaganje protiv bele kuge, što i jeste jedan od važnih segmenata Saveta kojim ću se dr Jocović baviti. Program Srpske Desnice jeste fizionarski, spreman da postavi zdrave temelje u našem društvu.

Nakon dr Tatjane Jocović je nastupio narodni guslar Marko Šćepanović.

Predsednik Miša Vacić je izrazio zadovoljstvo što je Milica Stojović, prva dama koja predsednik odbora Srpske Desnice i poželeo Zemuncina uspešan rad. Vacić se u svom izlaganju osvrnuo na prethodan događaj koji se dogodio u prestonici, naglašavajući da srpski rodoljubi i nacionalisti nikada neće dozvoliti nakaradna paradiranja, i da mu je velika čast što se na rukovodećim pozicijama u Srpskoj Desnici nalaze žene koje imaju troje i više dece, čime se nedvomisleno promoviše slika zdrave Srbije.

Predsednik Vacić je analizirao uspehe desnice u prethodnom periodu, praveći kratku retrospektivu odbora koji su formirani, ističućiu da ono što se mora i što je neophodno – jeste da se radi na natalitetu, borbi protiv bele kuge time što ćemo omogućiti benificije i povlastice za srpske majke, za žene koje se odluče na rađanje više dece.

“Za razliku od nekih, mi bojkotujemo bojkot izbora i planiramo da izađemo na izbore. Uspeh u Medveđi je samo jedan mali deo onoga šta će Srpska Desnica zajedno sa svima vama postići na narednim izborima. I zato nas dragi saobrci čeka ozbiljan rad, čeka nas da pokažemo da smo spremni da budemo deo institucija i da naš program implementiramo u institucije. Tek tada će naša pobede biti kompletna.”, kazao je Vacić.

Današnjoj izbornoj slpštini prisustvovali su i brojni funkcioneri Srpske Desnice, koji su takođe jedinstveno dali podršku Milici Stojović, na mestu predsednika OO Srpske Desnice u Zemunu.

Pročitajte OVDE  kakav to bojkot podržava Srpska Desnica.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA