Najnovije

OSNOVAN ODBOR NA PALILULI! Veliki broj građana pozdravio Vacića: Srpska desnica je iznikla iz naroda i radi za narod (FOTO/VIDEO)

Srpska desnica je osnovala u petak uveče u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ opštinski odbor na Paliluli, jednoj od najvećih i najznačajnijih beogradskih opština.

Miša Vacić sa saradnicima na osnivanju OO Srpske desnice na Paliluli (Foto: Srpska desnica)

Formiranju opštinskog odbora na Paliluli prisustvovao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić, predsednik političkog Saveta Srpske desnice prim. dr Radomir Kovačević, predsednik Saveta za bezbednost Srpske desnice Branislav Puhalo kao i veliki broj zainteresovanih građana i pripadnika Srpske desnice iz ovog dela Beograda.

Pred glasanje za rukovodstvo opštinskog odbora Palilula intonirana je državna himna Republike Srbije.

Za predsednika opštinskog odbora Srpske desnice na Paliluli jednoglasno je izabran Nikola Pavlović, za potpredsednika Ivan Medić, za sekretara Branko Smiljanić i članovi palilulskog odbora Branislav Pavlović, Igor Mikule, Zoran Stanojević i Nikola Jovanović.



Novoizabrani predsednik OO SD Palilula Nikola Pavlović prvi se obratio prisutnima zahvalivši se na velikom odzivu građana na poziv Srpske desnice. Naglasio je da politička borba SD za teritorijalni integritet Srbije, ponovno uvođenje vojnog roka, tradicionalne porodične vrednosti i zbližavanje sa Rusijom privlače srpski narod ka Srpskoj desnici kao pravom nacionalnom konceptu na našem političkom polju.

Nakon predsednika OO SD Nikole Pavlovića govorio je predsednik političkog Saveta SD prim. dr Radomir Kovačević koji je istakao da nacionalna ideja koju zastupa Srpska desnica nikada ne može biti zaustavljena, da će vremenom nezaustavljivo jačati i time u skorijoj budućnosti omogućiti pobedu patriotske Srbije.

Na kraju uspešnog konstituisanja opštinskog odbora na Paliluli prisutnima se obratio i lider Srpske desnice Miša Vacić. On je rekao da je Srpska desnica politička snaga u usponu i da već participira kao vlast u nekoliko gradskih opština u Srbiji.

“Iako je SD opoziciona, ali državotvorna organizacija, očekujemo značajan uspeh na sledećim izborima na svim nivoima za koje se aktivno pripremamo”, rekao je on.

Vacić je izjavio da SD radi za narod i da je iznikla iz naroda za narod. Izrazio je nadu da će zadobiti veliko narodno poverenje dovoljno za borbu kroz institucije vlasti uz koje će borba legitimnim metodama doprineti novom preporodu Srbije i srpskog naroda.

“Samo ujedinjeni i podređeni interesima sopstvenog naroda i države možemo povratiti staru slavu i narednim generacijama osigurati put u bolju i sigurniju budućnost, zaključio je predsednik SD Miša Vacić.

Pročitajte OVDE kakav plan Amerikanci imaju za rešenje problema na KiM.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA