Najnovije

ULAZNICE U PRODAJI, PREMIJERA U OKTOBRU: Da li ste spremni da saznate kako se nastavlja priča o Grdani i princezi Ružici? (VIDEO)

Da li ste spremni da saznate kako se nastavlja priča o Grdani i princezi Ružici? Da li ste nestrpljivi da ponovo gledate Anđelinu DŽoli u ulozi koja nas je oduševila? Ovog puta dajemo priliku i najmlađoj publici da doživi ovu avanturu na velikom platnu, jer će se "Grdana, gospodarica zla", pored titlovane, prikazivati i u sinhronizovanoj verziji.

Grdana (Foto: Jutjub)

Glasove glavnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili su: Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska, Marko Marković, a reditelj sihnronizacije je Vladimir Marković Looney.

Premijera filma “Grdana, gospodarica zla” biće održana 16. oktobra u sledećim bioskopima: Sinepleks Ušće Šoping Center, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Takvud, Roda, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Pančevo), SineStar (Zrenjanin), Sinepleks Niš, Sineplkes Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Abazija (Subotica), LM (Šabac), Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Lazarevac, Sinepleks MNE Delta Siti (Podgorica), Kadmus Sinepleks (Budva) i Sinema 213 (Nikšić).
Karte za premijerne projekcije od danas su u prodaji, pa savetujemo fanovima da ih obezbede na vreme.

U Diznijevoj avanturi “Grdana, gospodarica zla”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. NJihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Film stiže na redovne repertoare 17. oktobra.

Pročitajte OVDE  na šta se to dugo čekalo.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA