Najnovije

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU, INTERNET GORI: Babić se bahati uz tompus i viski, a Aca Lukas mu peva na uvce! (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se visoki funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i nekadašnji direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić veseli uz folk pevača Acu Lukasa naišao je na osudu građana širom Srbije.

Zoran Babić (Foto: Jutjub)

Babiću je Lukas na uvce pevao poznati folk hit "Bila mi je topla zima", dok je funkcioner SNS pušio skupoceni tompus i ispijao viski.

Iako se ne zna kada je nastao ovaj snimak, naišao je na osudu građana, a poznato je da je i Lukas simpatizer SNS-a i da je često nastupao na mitinzima vladajuće stranke.

Babić je podneo ostavku početkom godine na mesto direktora Koridora zbog saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi u Doljevcu u kojoj je jedna osoba poginula. Iako je zvanično za nesreću okrivljen Babićev vozač, snimak sa mesta nesreće nije još dostupan javnosti.

Pojedine stranke tvrde da je Babić vozio auto i da je on izazvao nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević. Vladajuće stranke tvrde da Babić nije kriv, a on se našao na meti kritika lidera SNS Aleksandra Vučića zbog letovanja u Hrvatskoj.

Ovo su samo neke od reakcija na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

Pročitajte OVDE kakvu je crnu listu otkrio Vojislav Šešelj.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA