Najnovije

OPET UDARIO NA ŽENE! Pun mi ih je ku*ac, Mariniku i Jerkov ću da šišam na ćelavo! Šešelj preti, ima spisak!

Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj često izaziva buru svojim komentarima i izjavama. 

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Ovog puta, kandidat za predsednika na izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro, pevač poznat po nastupima sa osvedočenim srbomrscem Markom Perkovićem Tompsonom, tokom kojih je neretko plakao, nazvao je lidera SRS Vojislava Šešelja ratnim zločincem.

- Još nemam vremena da se bavim Hrvatima koji me nazivaju ratnim zločincem. Treba prvo da popišem sve Srbe koji su me tako nazvali i treba svima njušku da razbijem. Kad svim Srbima koji me nazivaju ratnim zločincem porazbijam njuške, onda ću preći na Hrvate. Ako su žene u pitanju ima da ih ošišam na ćelavo, nalepim na njih katran i pospem perjem - rekao je Šešelj i pojasnio ko su oni koji mu prišivaju takav epitet.

Ideološki i politički otac današnjeg oponašitelja funkcije predsednika Srbije.

Iskrena izjava. 

Niko se nikad nije toliko napio krvi Srbima kao što su to za 30 godina uradili tzv. srpski radikali i svi njihovi derivati.

Meta su mu bile i žene. 

Tačnije, on je uputio pretnje na račun poslanice Demokratske stranke, Aleksandre Jerkov i potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić.

- Novinari iz pojedinih medijskih kuća, narodni poslanici, evo konkretno Aleksandra Jerkov, Marinika Tepić, Balša Božović… Ima ih da prostite, što bi naš narod, rekao, pun ku**c - zaključio je lider SRS.

Ovo nije prvi put da lider radikala preti poslanici Jerkov, kojoj je i u aprilu ove godine putem društvenih mreža poručio da će joj "glava biti namazana katranom i nalepljena guščijim perjem".

- Ima li neke institucije u ovoj zemlji koja će ragovati na to što mi osuđeni ratni zločinac već godinu dana upućuje otvorene pretnje? Uopšte me ne interesuju njegove uvrede, on mene ne može uvrediti, interesuju me samo krivična dela na koja institucije ne reaguju - napisala je ona tada na Tviteru.

Povodom ovih pretnji oglasila se i Ferida Čustović, ona je na svom zvaničnom Tviter nalogu istakla pretnje upućene od strane Vojislava Šešelja, zaključivši da ne treba da bude iznenađenje otkud toliko nasilja u Srbiji.

Na ove prozivke nije ćutao ni poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije, Balša Božović. On je pozvao MUP da izvrši procenu ugroženosti narodnih poslanica Marinike Tepić i Aleksandre Jerkov, kako je naveo, imajući u vidu najnovije brutalne pretnje koje je lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izneo u svojim medijskim nastupima.

"Ove pretnje treba shvatiti vrlo ozbiljno i zadatak je svih državnih organa da ih tako tretiraju. On mojim koleginicama preti da će ostati bez kose na glavi. Zbog politike Vojislava Šešelja i njegovih izjava ljudi su ostajali bez glava", naveo je Božović u saopštenju.

Pročitajte OVDE  od kakve to analize strepe Srbi i Albanci.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA