Najnovije

SKANDAL! Sin Vrhovnog državnog tužioca ženi Šarićevu ćerku!

Sin Ivice Stankovića, Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore, Aleksa Stanković u emotivnoj je vezi sa kćerkom Darka Šarića, koji je označen kao šef jednog od najvećih narkokartela u svetu, potvrđeno je Borbi iz više izvora koji su bliski porodici prvog čoveka tužilaštva.

Darko Šarić (Foto: Jutjub)

Darko Šarić je osuđen na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora, kao organizator kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu
Prema nezvaničnim informacijama, naslednik Stankovića i naslednica Šarića planiraju i venčanje. Ostaje nejasno kako će se budući prijatelji Ivica Stanković i Darko Šarić dogovoriti oko detalja svadbe, jer se Pljevljak nalazi u zatvoru.

Osim informacije da je njihovo venčanje gotovo izvesno, više podataka i detalja oko svadbe nije poznato.

Jasno je da su deca Ivice Stankovića i Darka Šarića punoletna, ali ipak nije uobičajeno, osim nažalost u Crnoj Gori, prijateljstvo vrha vlasti i ljudi s druge strane zakona.

Inače, sin vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, Aleksa Stanković je nedavno u Budvi, u prisustvu policijskog obezbeđenja, u diskoteci "Top Hil" nazdravljao Dušku Šariću, pravosnažno oslobođenom za pranje novca stečenog švercom kokaina.

Duško je rođeni brat Darka Šarića.

Pročitajte OVDE  kakvu tajnu je otkrio Toma Fila.

Izvor: borba. me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA