Najnovije

TRAMP ISPAO KLOVN: Pokazivao mapu novinarima, a na njoj se krila velika greška! (VIDEO)

Predsednik SAD Donald Tramp u sredu je u Ovalnoj sobi održao konferenciju za medije povodom uragana koji se približava toj zemlji.

Donald Tramp (Foto: Flickr)

Ipak, svima je zapala za oko mapa koju je pokazao, pošto se baš i ne podudara sa svim zvaničnim prognozama objavljivanim prethodnih dana.

Naime, na mapi koja pokazuje putanju uragana kao meta je ucrtana i Alabama, što, tvrde stručnjaci, nema baš mnogo veze sa pravom rutom.

Uragan Dorijan menjao je kurs kretanja nekoliko puta protekle nedelje, a grad Montgomeri u Alabami mogao bi za nijansu da bude pogođen, jer će u petak duvati vetar jačine 60 kilometara na sat.

"Uz Floridu, Južnu Karolinu, Severnu Karolinu, DŽordžiju i Alabama će verovatno da bude pogođena mnogo jače nego što se predviđalo. Izgleda kao najveći uragan ikada. Već je kategorije 5. Budeti oprezni! Bog vas blagoslovio", napisao je Tramp na Tviteru.

Onda je na konferenciji ponovo pomenuo tu saveznu državu. Ubrzo nakon toga reagovao je Nacionalni meteorološki centar koji je požurio da ispravi grešku 20 minuta posle objavljivanja Trampovog tvita da Alabama neće biti pogođena Dorijanom.

Pronađena Hitlerova bista u francuskom senatu! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA