Najnovije

(FOTO) DŽajina ćerka u dekoltiranoj spavaćici!

BEOGRAD - Dragana DŽajić, ćerka bivšeg fudbalera Dragana DŽajić, na društvenim mrežu je postavila fotografiju za dobro jutro na kojoj je bez šminke dok na sebi ima laganu dubokodekoltiranu spavaćicu.
Dobro jutro Dragana (Tviter)

Dobro jutro Dragana (Tviter)

Seksi ćerka legendarnog fudbalera Dragana DŽajića, podsetimo, izmenila je lični opis i tako se iz ružnog pačeta transformisala u pravu lepoticu. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom zgodnom telu, koje je izvajala vežbanjem, ali lice je ipak sredila veštačkim putem tako što se podvrgla estetskim zahvatima.
Pročitajte još:

(FOTO 18+) HAKERI OBRADOVALI SVET: Rijana potpuno gola!

(VIDEO) Pogledajte kako su Hrvati spasili Kristijana Golubovića!

Ona nije žalila para na svoj izgled, pa je u njega uložila više od 10.000 evra. Ako je intervencije radila u inostranstvu, koštalo ju je i više. Nisu samo plaćeni estetski hirurzi jer Dragana redovno odlazi na brojne tretmane u salon lepote koji nimalo nisu jeftini, tu su i skupocene kreme, trajna šminka i ostalo. Ona nije žalila para na svoj izgled, pa je u njega uložila više od 10.000 evra. Ako je intervencije radila u inostranstvu, koštalo ju je i više. Nisu samo plaćeni estetski hirurzi jer Dragana redovno odlazi na brojne tretmane u salonima lepote koji nimalo nisu jeftini, tu su i skupocene kreme, trajna šminka i ostalo. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA