Najnovije

Dačić: Vučićev cunami je sve uništio!

Ivica Dačić, predsednik partije koja je 90-ih godina prošlog veka nastavila da uništava Srbiju kao SPS (zadajući nam konačan udarac posle komunističkog genocida nad srpstvom), opet je prošao cenzus na izborima, i to opet značajno - što mnogo govori o nama, i to ne baš lepo… Ali, tako je kako je - socijalisti su ostali druga snaga na našoj političkoj sceni, osvojivši ipak manje glasova nego što su očekivali.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

- Zadovoljni smo postignutim rezultatima, i cenimo da ćemo imati oko 12 odsto osvojenih glasova. Osvojili smo oko 400.000 glasova, što je manje nego što sam najavio, ali je to rezultat koji konsoliduje naše biračko telo i cementira ga i u trendu je rezultata koje smo imali u poslednja tri izborna ciklusa - naveo je lider Dačić. 
Dačić je naveo i da je već zvao šefa SNS-a Aleksandra Vučića i čestitao na izbornoj pobedi.
- Bilo je važno da sačuvamo identitet stranke i koalicije, Vučićev politički cunami je uništio sve druge političke stranke i važno nam je bilo da sačuvamo identitet, a da budemo na liniji vladine politike i pokazalo se da sam bio u pravu da će stranke koje čine vladajuću koaliciju imati više od 60 odsto glasova - kazao je Dačić. 
Lider SPS-a je da se nada da će nova vlada imati stabilnu parlamentarnu većinu. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA