Najnovije

"PLAN JE DA NAS PUSTE DA UMREMO!": Vojni beskućnici iz hotela "Bristol" 22 dana bez struje!

Nakon 22. dana bez struje i osnovnih uslova za život, nakon više mesečnog ukidanja ljudskih prava, mi stanari hotela Bristol koji smo od 5. septembra prinuđeni da štrajkujemo glađu izjavljujemo da treba da bude stid i sramota one predstavnike Ministarstva odbrane koji su pustili ovako monstruozne laži o našem zdravstvenom stanju. Istina je da su mnogi od nas na ivici života, uz teško narušeno zdravlje zbog maltretiranja koje trpimo poslednjih godinu dana od kako nam ukidaju grejanje, toplu vodu, liftove, na kraju i struju, oglasili su se u svom saopštenju stanari hotela "Bristol".

Hotel "Bristol" (Foto: Jutjub)

Mnogi su srčani bolesnici, a neki od nas se godinama leče od karcinoma. Peti dan kako štrajkujemo glađu i kako se zdravstveno stanje pogoršava iz dana u dan. Niko nije od nadležnih našao vremena da nas sasluša i primi i izgleda da je plan da nas puste da umremo.

Naša deca koja spremaju ispitne rokove nemaju struju, mi koji pokušavamo da ih prehranimo ne možemo ni da ih nahranimo. Jedna stanarka ne može da ode na hirušku intervenciju jer nema uslova da se vrati u hotel bez struje i lifta.

Situacija je ozbiljna i pitanje je da li ćemo svi preživeti. Neka je na obraz onima koji negiraju katastrofalno zdravstveno stanje i uslove života za nas iz nekadašnjeg hotela Bristol. Pošteno smo služili svoju drzavu, bili u ratu, ostali bez imovine i sada ne možemo da ostvarimo preko 28 godina ono sto nam po zakonu i Ustavu pripada i osnovno ljudsko pravo.

Nakon ovakvog saopštenja Ministarstva odbrane sumnjamo u namere kada su naši životi u pitanju.

Policija i vatrogasci silom iz stana iseljavali ženu bolesnu od raka i slomili joj ruku! Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA