Najnovije

HOROR, MJUZIKL I BOŽIĆNA PRIČA: Uživajte i tokom praznika u novim filmovima u Sinepleks bioskopima (VIDEO)

Repertoar Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 2. do 8. januara donosi tri nova naslova.

Plakat za film "Kletva" (Foto: Sinepleks)

Izaberite između novog horora, mjuzikla i Božićne priče.

,,Kletva”

- Radnja filma otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas. Onima koji kroče preko njenog praga, životi će biti uništeni. LJudi u ukletoj kući ili poginu ili polude ili padnu u stanje katatonije. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga ko uđe u kuću. Taj beskrajni lanac užasa postaje sve veći…

”Cats”

- Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper (Kraljev govor, Jadnici, Dankinja), pretvara čuveni mjuzikl u nezaboravni bioskopski doživljaj. U filmu uloge tumače DŽejms Korden, DŽudi Denč, DŽejson Derulo, Idris Elba, DŽenifer Hadson, Jan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu.

U filmu ćemo imati priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do repa.

,,Zaboravljeni Božić”

- Čudan osećaj probudiće osmogodišnju Elisu jedno jutro. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč. Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića. Sada je na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?

Pročitajte OVDE   kakve su sve filmske poslastice najavljene za januar i februar.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA