Najnovije

VELIMIR ERAKOVIĆ PISAO MILU: Izrode, ništavilo i bruko, kukavice i najveći izdajniče...

Kako i dolikuje, ja ti kao Srbin pismo počinjem čestitkom Srpske Nove Godine. Srećna i berićetna tebi i svim Srbima koji su šahovnicu mrzjeli i nisu mogli igrati šah zbog Hrvata, a sada se krvnicima koji su nam utrobe čupali divite i najviše mrzite Srbe. 

Velimir Eraković (Foto: Helmkast)

Piše: Velimir Eraković

Pišem ti, a ne znam kako da ti se obratim? Sa predsjedniče ne mogu, jer moj i predsjednik Srba nijesi. Možda nekih jesi, ali onih kakve je i Ante Pavelić imao u logorima koji su po njemu bili radni, i po jednom od potpisnika podrške skaradnom zakonu o slobodi vjeroispovjesti Stipu Mesiću.

Ne, ti logori su bili klanica za Srbe, Rome i Jevreje. Samo je Hrvatska imala Gradišku, logor za djecu. Zato ću ti se obratiti sa antihriste jer ko se na krštenju sotone nije odrekao, stao je njoj uz rame. A ti nijesi kršten. Izrode, ništavilo i bruko, kukavice i najveći izdajniče, pišem ti iskreno i bez uvijanja. Proučio sam zakon o slobodi vjeroispovjesti i zaključio da si čovjek bez trunke razuma.

Mozak ti je kao u pileta, a časti nemaš. Nije crkva Voli i Laković marketi da joj se može popitisati imovina. Crkva je uz nekretnine i zemlju koju ima i nebo, čitava nebesa i Vaseljenja su Božija. Kako misliš to da popišeš? Olovkom ne možeš, pa čime ćeš nesrećo ljudska?

Vidim interesuje te zemlja koju Crkva posjeduje na primorju? Malo ti je svega, iako si zatvorio sve fabrike i radnike otjerao u stečaj, osim onu Duška Markovića u Mojkovcu, gdje pakujete oružje i drogu za šverc preko granice. Oćeš čovjeka iz NVO da utjeraš u Srpske crkve, a tvoji poltroni kao ovaj Sekulić kažu da u crkvama ima mjesta za sve. Mislio je na raskolničke i kanonske sveštenike.

Znaš li da crkva nije butik, da radi dvokratno, ili si potpuno razum od kokaina izgubio? Jesi li svjestan da je većinu Crkava u Crnoj Gori obnovila Rusija cara Romanova? Ne. Imaš li na umu da će Hercegovci doći po Svetog Vasilija, ako se ne povučeš? Ne. Vidio si koliko je naroda protiv tebe i ne odustaješ. Napadaš Srbiju, da huška narod na tebe a predsjednik Vučić je bio toliko blag da te ničim nije mogao naljutiti. Bijesan si zbog desničarske Srbije, Rakovića, Antića, Bećkovića i ostalih koji neće da ćute.

Pjeniš i na emisije uživo na Pravdi, gdje eminentni stručnjaci dokazuju kakvo zlo činiš. Dobro te zaboljelo i moje izlaganje, jer je sva istina u njemu. U tebi živi mržnja i duh Sekule Drljevića koga je za osvetu ubio jedan od četnika. Ti ne poštuješ Svetog Petra Cetinjskog, velikog sveca, a još manje NJegoša koji je praznik vjere i religije pravoslavne. NJegoša ne poštuješ ti i tvoje ustaše ni zbog namjere da se odrekne duhovne vlasti,samo da bi se ujedinio sa Srbijom.

Poštuješ samo naredbe onih koji mrze Srbe. Vatikana, Amerike, Rotšilda, Rokfelera i gledaš da još nešto pokradeš u svoj ovoj priči. Vrati se malo u prošlost, nevoljo i sotono. Sjeti se da si iako 99 na Savjetu odbrane glasao da se zemlja brani svim raspoloživim sredstvima, potrčao u naručje NATO pakta da što prije izdaš. Da bi Crna Gora bila “izduvni ventil” za bombardovanje. Da pokažeš ciljeve nepomeniče. Oni avioni ubice, koji su pobili toliki narod i tvoj su grijeh. I to što si nagovarao Klintona da kazni promiloševićske sredine, a on pobio nevinu djecu, tek nastalu.

I tu si saučesnik stradanja nevinog naroda. Nevine djece u Murinu. Padne li ti na pamet, no ti pameti nemaš smrt male Milice Rakić, Grdulička klisura, Niš, Beograd i ostale nevine žrtve po Srbiji. Da imaš srca, pale bi ali ti nemaš srce već kamen obrušen da mrziš Srbe. Naravno da su ti dešavanja oko crkve pomogla da zataškaš afere u kojima si do guše. Te koverta, te Limenka, pa najveća nikad istražena afera snimak, gdje javno govoriš da je jedan zaposleni četiri glasa, pa Vektra, pa Mugošine nekretnine, pa davanje sinu koncesije na sve hidroelektrane.

Natovario si nam dug, zbog izgradnje auto puta i ugovora sa Kinezima, koji generacije Crnogoraca vratiti ne mogu. Zadužio si se za izgradnju Porto Montenegra, za privatne bahanalije svjetskih bogataša. Malo ti bi, pa napravi i Luštici Bej po naredbi istih. Sjever namjerno uništavaš jer su tamo Srbi.  

Koji planinski centar ti radi? Na Žabljaku si počeo hotel sa pet zvjezdica, isto za ovu svjetsku bagru. Šta si uradio za običan narod? Šta je sa Planininkom, Jezerima, bivšim vojnim odmaralištem? Sad si crkvu iskoristio, da malo rasplineš to, ali ćeš od crkve bitku izgubiti. Već si, jer ti je zakon validan samo na papiru, a narod ga ne priznaje. Znaš to i sam, u džemperu si došao na vlast, narod te doveo, pa će te narod i otjerati. U istom onom džemperu, oduzeće sve što si sa bliskim tajkunima pokrao i vratiti državi. Samo koliko zlatnih roleksa imaš, vratićemo nešto duga. I iz crkve i sa vlasti. Onda, da te pitam što ispadaš onako smješan i prijetiš Iranu da je stao na žulj velikoj vojnoj sili. Siguran sam da su se Iranci poslije toliko muke prvi put slatko nasmijali. Pa,priznaj, kome ti prijetiš sa tri borna vozila i trideset vojnika. Ne držiš džaba rekord na ekonomiji od 6,00. E tu ćeš rekorder ostati.

Ti si u NATO ušao na prevaru, bez pitanja naroda da bi oni tebe branili. Od svog naroda. Ušao si u NATO koji garantuje samo sukobe i nestabilnost. Marioneto tamo si samo od straha, ali si ipak saučesnik zločina koje čine. Sreća, pa je Rusija pokazala i dokazala, da svijet više nije unipolaran i da ta moćna Zbornaja Komanda može mnogo. Evo ni ovo nijesi znao. Pa da ti kažem, na sreću svih pravoslavaca i slobodnih ljudi, Rusija je brana zlu i iskrena ruka prijatelja ako se prihvati.

Za kraj, u hramove, manastire i crkve u Crnoj Gori nećeš ući. Ni ti ni ovaj raspop sa paščadijom koju vodi oko sebe. DŽaba ti sva policija nećeš. DŽaba Marković prijeti Amfilohiju hapšenjem. Ne misli on tako, nego kako kaže prognani od ustaša iz Crne Gore, veliki Matija “Na nekog se mora izdušiti iz tijesnih ljudskih utrobica”. A ako krenete silom rekao sam ti šta sleduje. Građanski rat. To nikom nije u prilog i zato treba slušati mudre Episkope.

Kažu “Kome je rat mio, y kuću mu bio”. Zbog toga samo mirnim litijama i molebanima na silu. A ako ipak kukavice i nikogoviću upotrebiš silu, Boga molim da te sačuva. Ne daj bože da ti šta bude, pa da crnogorske ustaše prave heroja od tebe. Ti si zaslužio, a to ćeš i dobiti da u istoriji naše zemlje ostaneš najveći lupež i izdajnik, čovjek koji je lažno ljubio krst na dva najveća ćivota, pa nek te stignu njihove kletve i anateme, kojima si i porodicu uništio, da živiš dugo i gledaš vaskrsenje Srpske Crne Gore. Naravno, kroz rešetke Spuškog zatvora sa svojim saradnicima. Toliko od tvog zakletog političkog neprijatelja. Šta ćeš dobiti od naroda, sam si posijao, pa to i požanji.

Pročitajte OVDE kako je Marko Milačić čestitao pravoslavnu Novu godinu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA