Najnovije

POJAVIO SE PLAGIJATOR MALČANSKOG BERBERINA?! Inspiraciju je pronašla u manijaku, evo šta je ova žena uradila

Elizabeta S. (52) tvrdila da su je dva muškarca otela i maltretirala, a batine je zapravo dobila od ljubavnika s kojim je bila na dočeku Srpske nove godine.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je u ponedeljak otela dva muškaraca s crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati 500 evra koje im njen suprug navodno duguje. Međutim, ispostavilo se da je reč o lažnoj prijavi i da je žena batine dobila od ljubavnika s kojim je bila u provodu.

Još jedna drama odigrala se u Malči, samo nekoliko dana posle one s Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski Berberin, i otmice maloletnice, u utorak po podne, kada je Elizabeta S. pozvala policiju i ispričala da je dan ranije silovana i pretučena.

NJen muž nema dugove

Komšije iz sela Malča koje poznaju porodicu Elizabete S. bile su šokirane pričom. - Ma kakvih 500 evra duga! Odakle njemu toliki dug, čovek radi nešto s biciklima, popravlja ih, prodaje i slično. Teško oni žive, ali su pošteni ljudi, snalaze se. On dugo nije bio tu, a odskora su ponovo počeli da žive zajedno - rekla je jedna komšinica.

- Kazala je da su je kidnapovala dvojica muškaraca, udarila je u glavu i uvukla u „opel“ - priča izvor. - Rekla je da su je odveli u selo Pasjača, gde su je tukli i silovali i sve vreme tražili da vrati dug od 500 evra koji je napravio njen suprug. Navodno, oni su je vratili u Malču i izbacili iz vozila. Žena je imala povrede, ali je nakon toga upućena u bolnicu na dodatne preglede, koji su pokazali da nije bilo silovanja - dodao je sagovornik.

Kako se ispostavilo, Elizabeta S. je celu priču izmislila kako bi se opravdala pred svojim suprugom, s kojim se ranije posvađala, jer je noć zapravo provela s ljubavnikom na dočeku Pravoslavne nove godine!

Berberin joj bio inspiracija

Prijava otmice podsetila je na nedavno okončanu potragu za Monikom K. (12) i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem. - Nije isključeno da je ženu upravo ovaj slučaj naveo da prijavi silovanje u Pasjači - kazao je naš izvor.

- Posle svađe s prijateljima je otišla kod ljubavnika, gde su slavili cele noći. Međutim, u jednom momentu su se potukli, pa je Elizabeta morala da se vrati kući svom mužu - navodi naš izvor. - Pošto je priča bila puna nelogičnosti policija je obavila razgovore i s drugim ljudima, koji su potvrdili da je ona u noći između ponedeljka i utorka bila s njima - kazao je sagovornik našeg lista.

Novinari su juče pokušali da stupe u kontakt sa Elizabetom S., ali su je kod kuće zatekli kako daje izjavu policiji. - Ona je s kapuljačom u društvu inspektora otišla u Niš, gde je dala izjavu, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje - rekao je izvor.

Razotkriven ceo slučaj sa prodavačicom i nokautiranom policajkom! Više o tome OVDE!

 

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA