Pročitajte još:Posne čokoladne šljive8 kulinarskih trikova koje morate znatiIzvor: cdm.me
Baklava sa pomorandžom
Potrebno: 1/2 kg tankih gotovih kora 300 gr mlevenih oraha 700 gr šećera 2 pomorandže šoljica ulja 1 vanila Priprema: Svaku koru presecite na pola po dužini. Polovinu kore pouljite sa nekoliko kapi ulja i na jednoj polovini po dužini pospite malo oraha, preklopite pa na kraju kore stavite 1 kašičicu oraha i savijajte u trougliće. Pleh namažite malo uljem i ređajte baklavu. Kad sve uvijete, pecite na 200 stepeni 15 minuta da porumeni. Sirup U šerpu stavite šećer i sipajte 1 čašu vode od jogurta, vanilu i sok od pomorandže. Neka vri 5 minuta. Nalijte vreli sirup na vrelu baklavu i ostavite da upije.
Bonus video
Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.
portala "Pravda" kao i TV produkciju.
Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.
Kolumne
Tada će se fašizam zvati demokratija
A Srbija je bela tačka...
POD VLAŠĆU NATO MARŠALA: Dragan Krstić, tumač titoizma
Emil Vlajki: O vremenima kad vukovi postanu jaganjci
Mnogi se pitaju, zašto se ja, Hrvat po ocu i Jevrej po majci, toliko angažiram za Srbe. Ka...