Najnovije

BOŠKO OBRADOVIĆ OTKRIO PAKLENI PLAN VLADAJUĆE KAMARILE! SNS planira da smanji birački spisak za dva miliona birača i tako pokrade izbore!

Lider Srpskog Pokreta Dveri Boško Obradović u svom novom saopštenju za medije ukazao je na namere aktuelne vlasti da drastično smanji broja birača u jedinstvenom biračkom spisku (JBS).

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Kao prvu prevaru Obradović navodi smanjenje cenzusa dva meseca pre izbora, za koje kaže da nema nikakve demokratske motive u pozadini, jer bi naprednjaci to uradili ranije za ovih osam godina vladavine SNS da imaju iskrene namere, već da predstavlja jedini način da vlast prebaci svoju omiljenu opoziciju preko cenzusa i tako simulira višestranački parlament, pošto od onih koji su najavili izlazak na izbore granicu od 5% ne može da pređe niko sem SNS i SPS.      

Za drugu prevaru Obradović ukazuje na smanjenje broja birača u JBS – koje je najavio režimski analitičar Srđan Bogosavljević kada je ustvrdio da u Srbiji ima oko 4,8 miliona birača. 

- Gde je nestalo skoro 2 miliona birača, pošto je u JBS donedavno bilo 6,7 miliona birača? I zašto su se projektanti novog JBS zaustavili baš na brojci od 4,8 miliona birača? - pita Obradović.

Govoreći o izlaznosti na predstojećim izborima Boško Obradović je postavio sledeću prognozu.

- Naime, uz bojkot izbora od strane kompletne opozicije izlaznost na lažnim izborima u aprilu teško da može da bude veća od 2,5 miliona birača. To znači da birački spisak treba skratiti na ispod 5 miliona birača da bi Vučić mogao da objavi izlaznost od preko 50%, kao što je već i najavio. Da bi se JBS smanjio na ispod 5 miliona i ili projektovanih 4,8 miliona od strane Srđana Bogosavljevića, potrebno je iz postojećeg JBS izbrisati skoro dva miliona birača. Bogosavljević je to već uradio, konstatujući da je toliki broj ljudi u inostranstvu. To što su oni naši državljani, što niko nema pravo da im antiustavnim putem ukida biračko pravo – to Bogosavljevića ne zanima, jer nema drugog načina da voljenom vođi obezbedi izlaznost preko 50%. U slučaju zadržavanja postojećeg stanja u JBS sa 6,7 miliona birača izlaznost na lažnim Vučićevim izborima nikako ne bi mogla da prebaci 35%. Pratite dalji izborni inženjering SNS i zaključite sami. -  rekao je on.

Kako se bude smanjivao broj birača u JBS, kaže Obradović, tako će rasti izlaznost na izborima. 

- Srđan Bogosavljević je postavio režimski cilj. Uskoro ćemo videti dokle će vladajući režim smeti da ide u izbornim neregularnostima, manipulacijama i direktnom kršenju Ustava Srbije. A to što će 2 miliona državljana Republike Srbije koji trenutno žive i rade u inostranstvu, a ovde plaćaju porez na imovinu i šalju doznake u milijardama evra i dolara, biti sprečeni da glasaju – koga to briga? I do sada su im sve vlasti od 1990. do danas to na sve moguće načine onemogućavale.- zaključio je Obradović.

Pokret slobodnih građana neće učestvovati na predstojećim izborima! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA