Najnovije

MOMCI, EVO KAKO DA RASPAMETITE PARTNERKU: Ove seks poze ženama garantuju orgazam

Neke poze u seksu su stvorene za odnos van spavaće sobe, bilo da ste u kući, prirodi ili hoćete brzinski na zabavi. Evo nekoliko vrućih saveta, ali i poza koje posebno stimulišu uživanje žena. Čarobnjak orgazma, stani i dostavi ili vruća stolica, sigurno će vam neke probuditi maštu.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Kauč surfer

Prednosti: Pogodna za seks na brzinu, a dodaje dodatni začin seksu van spavaće sobe.

Tehnika: Žena treba da se nagne preko naslona za ruke na kauču dok muškarac u nju ulazi otpozadi. Kako bi pojačala penetraciju ili promenila tempo, žena se može usmeravati pomoću naslona ili odgurivati od samog kauča.

Vruća stolica

Prednosti: Jako dobra poza za stimulaciju G tačke.

Tehnika: Sednite na ivicu kreveta ili na stolicu, bitno je da vam noge ostanu na podu. Ona se okrene leđima prema vama i sedne između nogu. Može se kretati napred-nazad odgurujući se o naslon stolice ili nogama o pod. U ovoj poziciji žena kontroliše tempo i penetraciju pritiskom zadnjice na prepone.

Službenik njenog prestola

Prednosti: Najbolja poza za oralni seks

Tehnika: Neka vaša partnerka sedne na stolicu i raširi noge. Ovo je idealno mesto za početak vatrenog seksa. Tehnika uključuje u početku lagane široke poteze jezikom, a završava se snažnim. Vaša partnerka vas može jednostavno usmeravati, a vi ćete imati pogled između njenih nogu, što mnoge žene jako vole.

Čarobnjak orgazma

Prednosti: Omogućava jaku stimulaciju G tačke i duboku penetraciju.

Tehnika: Žena treba da legne na leđa, a muškarac da klekne između njenih nogu. Zatim joj noge podiže na ramena i namesti je u pozu u kojoj penis dolazi u direktni kontakt s G tačkom.

Balerina

Prednosti: Erotična poza za seks na brzinu u malim prostorijama. Dobar izbor za seks na otvorenom, olakšava lakšu penetraciju, a žena ima kontrolu dubine i ugla.

Tehnika: Stojite okrenuti jedno prema drugome. Ona podiže jednu nogu i njom omota njegov struk. Muškarac pridržava njenu nogu tokom penetracije.

Jedna uvis

Prednosti: Ovo je najbolja poza za žene koje su jako osetljive na jednoj strani klitorisa.

Tehnika: Muškarac treba da klekne na pod uz ivicu kreveta. Žena treba da legne na leđa takođe na ivicu kreveta s jednom nogom podignutom uvis i da je pridržava rukama najbolje odmah ispod kolena. S jednim kukom malo podignutim, žena će stvoriti svoj ritam ili se tokom seksa bolje namestiti.

Obrnuta kaubojka

Prednosti: S jastukom ispod glave, muškarac ima fantastičan pogled na ženina leđa i zadnjicu. U ovoj pozi žena kontroliše dubinu penetracije i ritam.

Tehnika: Muškarac treba da legne sa ispruženim nogama, a žena treba da sedi na njemu okrenuta leđima. Klečeći ona se spušta na penis i počinje sa željenim ritmom.

Stani i dostavi

Prednosti: Muškarac može uživati u pogledu na penetraciju.

Tehnika: Stanite uz ivicu kreveta ili radnog stola dok žena leži na leđima i podignite joj noge na vaše grudi. Kolena su savijena kao da izvodi vežbu biciklista. Uhvatite njene gležnjeve i uđite u nju. Polako se pomerajte, jer duboko prodiranje može biti bolno za nju.

Stajaća kolica

Prednosti: Ova pozicija je jako sportska i ‘uništava kalorije’. Čak se možete i malo ‘prošetati’ po kući, samo se pre toga pobrinite da ste navukli zavese.

Tehnika: Muškarac penetrira u ženu isto kao da su u stajaćoj poziciji, otpozadi, ali posle penetracije je podiže u predelu kukova, a ona obavija noge oko njegovih leđa i oslanja se rukama o pod.

Koji su razlozi zašto oralni seks ne smete preskakati pročitajte OVDE.

Izvor: Super žena

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA