Najnovije

DRŽAVA SRBIJA NAJZAD POČELA DA BRANI SRBE! BIA podnela hitan zahtev Crnoj Gori! Ovo mora da se reši!

Bezbednosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa večerarašnjim divljanjem takozvanih crnogorskih patriota koji su pretukli mladića u centru Podgorice i to samo zato što je podigao tri prsta - saznaju "Novosti".

Bezbednosno informativna agencija (Foto: biagov.rs/Pravda)

BIA će od crnogorskih kolega zahtevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini tržnog centra Delta zabeležile varvarski napad na mladića, koji se dogodio posle dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore na kome su se mogle čuti šovinističke parole i skandiranja. Podsećamo, grupa od desetak "patriota", opremljenih crnogorskim zastavama, nasred ulice je brutalno pretuklo mladića koji je podigao tri prsta. Jurili su ga bulevarom, a kada su ga sustigli oborili su ga na zemlju i šutirali u glavu.

Nedugo zatim, desio se incident na izlazu iz glavnog grada Crne Gore u smeru ka Nikšiću. Revoltirani nasiljem kod Delte, grupa mladića kamenovala je kolonu vozila koja su se vraćala sa dočeka vaterpolista, a koja su bila okicena crnogorskim barjacima.

Mediji u Crnoj Gori, bliski vlasti, u prvi plan ističu "divljaštvo na izlazu iz Podgorice, stavljajući ga tenedenciozno u prvi plan, a zanemarujući premlaćivanje u centru grada, koje je najverovatnije i bilo povod za nasilje nad kolonom koja se vraćala sa proslave.

Izvori Večernjih novosti prenose da direktor policije Crne Gore Veselin Veljović i njegov pomoćmik Zoran Lazović, koji slovi za čoveka za specijalne zadatke Mila Đukanovića, vrše ogroman pritisak na Mitropoliju crnogorsko-promorsku, da osude kamenovanje navijača i da premlaćivanje mladića zbog tri prsta padne u drugi plan. Oni navodno ovu operaciju sprovode preko svojih ljudi u MPC.

Snimak prebijanja Srbina u Podgorici pogledajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA