Najnovije

NAJVEĆA POLICIJSKA AKCIJA U ISTORIJI CRNE GORE: Čitava armija krenula na da skine jednu trobojku! (VIDEO)

Crna Gora angažovala je jake policijske snage i brojne vatrogasce kako bi skinuli trobojku sa žice u Murinu, na severu zemlje.

Crnogorska policija (Foto: Jutjub)

Po svemu sudeći, nastavlja se akcija obračuna crnogorskih vlasti sa trobojkama, imajući u vidu da je akcija njihovog oslikavanja proteklih dana zahvatila čitavu Crnu Goru.

Policija, vatrogasci, samo je još vojska falila da se skine jedna jedina zastava sa žice u Murini na sjeveru Crne Gore. Oprostite na vulgarnosti, ali ovo je čisti idiotizam! ☝️

Posted by Vladislav Dajković on Monday, January 27, 2020

- Gledajući ovaj snimak pomislih da je u toku hapšenje neke kriminalne organizacije od najmanje 10 članova, kad ono uhapsiše zastavu. Bravo momci,bili ste na visini zadatka - napisala je jedna korisnica društvenih mreža. 

- Samo je još vojska falila da se skine jedna jedina zastava sa žice u Murini - napisao je Vladislav Dajković.

Crnogorski premijer Duško Marković kazao je prije dva dana u Pljevljima da "vulgarno plakatiranje i farbanje po gradovima neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese".

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

Narod je ustao u odbranu svetinja i organizuje proteste protiv sramnog zakona. 

Milogorci hteli da spreče litiju, ali stigao brutalan odgovor! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA