Najnovije

Kada me ljubavnik dohvati, rastura boga u meni, a odnedavno je imao bizaran zahtev: "Da obojica uđemo u tebe?"

Smiljana R. otkriva detalje svoje seksualne avanture sa momkom koji ima pomalo iščašene želje tokom odnosa.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Već skoro četiri godine ne mogu da uđem u ozbiljnu vezu. Ne znam da li je problem u meni ili jednostavno ne postoji "gospodin pravi" za mene. Naravno, živo sam biće i svoje potrebe moram da podmirujem. S vremena na vreme "dejtujem" u zavisnosti od toga da li mi treba pažnja u vidu komplimenata ili mi treba telesni dodir, tj. seks.

Nekoliko meseci viđam se sa fantastičnim frajerom. Naravno, verovatno mislite, ako je fantastičan zašto niste u vezi... E, pa tu je caka. On je fantastičan ljubavnik i fenomenalno izgleda, ali je prilično prazan i glupkast. Međutim, kada me dohvati, rastura boga u meni.

Odnedavno je počeo da ima vrlo čudnu naviku, a ja sam zbog konstantnih orgazama koje mi priušti pristala na tu igru. Tera me tokom odnosa da zamišljam još jednog muškarca sa nama. I u dok "me odrađuje", postavlja mi pitanja, tipa: "Je li mu veći od mog?" "Hoćemo sada obojica da uđemo u tebe?"

Osećam se u poslednje vreme bolesno što dozvoljavam to. Čoveče, na šta mi žene nećemo pristati zbog dobrog seksa?! Rekla sam sebi milion puta: Još samo jednom i prekidam sa budalom... Ali vraćam mu se kada se zaželim strasne i rasturajuće akcije…

Otkrivene četiri nove erogene zone za duplo jači orgazam. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA