Najnovije

HAOS U EVROPSKOM PARLAMENTU! Grčki poslanik pocepao zastavu NATO zemlje, stigla brutalna pretnja: Polomićemo im ruke! (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu reagovao je vrlo oštro nakon što je grčki poslanik Janis Lagos pocepao tursku zastavu u Evropskom parlamentu.

Čavošoglu cepa zastavu (Foto: Jutjub)

"Ove rasističke glave najbolje znaju kako smo polomili ruke onima koji su pokušali da diraju našu slavnu zastavu", napisao je Čavušoglu na Tviteru.

"Razmažena i rasistička deca Evrope moraju dda znaki svoje granice. Evropa bi konačno trebalo da kaže 'stop' antiislamizmu i rasizmu. Naša zastava će se i dalje na svakom mestu časno vijoriti. Očekujemo od EP u vezi s ovim klovnom (Lagos) da preduzme ono što je potrebno", poručio je Turčin.

Grčki poslanik je pocepao tursku zastavu u Evropskom parlamentu tokom zasedanja pod nazivom "Humanitarna situacija na grčkim ostrvima".

Lagos je izneo tvrdnje kako je grčki narod na meti napada migranata, a potom je poručio: "Na jednoj strani imamo Tursku, koja može da uradi šta želi. Migranti pristižu u našu zemlju. Ovo je turska zastava, šta s njom treba učiniti, pocepati i baciti. Moramo to da zaustavimo".

Pročitajte OVDE   zašto je sever Crne Gore pod opsadom.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA