Najnovije

OVO NEĆETE VIDETI NI NA N1! FEJSBUK GORI: Zašto niko nije snimio ovu apokalipsu u centru Beograda!? (FOTO)

I dok traje bitka za opstanak TV N1 i njihovih partnera (gazda) i prepucavanje sa tabloidima naklonjenim režimu, pravu sliku onoga što se događa u centru Beograda imaju samo oni koji prođu ovom trasom. I mnogobrojni "opoziciono" nastrojeni Fejsbukaši.

Beograd (Foto: pixabay. com)

Osim skromne najave u Nedeljniku, da će od 13. januara do 30. marta zbog rekonstrukcije biti zatvoren Savski trg, nismo uspeli da nađemo baš ništa. Šta je u pitanju nije jasno, s obzirom da je makar N 1 pomno pratio sve što je u vezi sa izgradnjom “Beograda na vodi”.

Kako isti portal piše, nekadašnja kapija za sve ljude koji dođu u Beograd vozom, plato ispred Železničke stanice, biće zatvorena kako bi od 30. marta mogla da dobije novo lice (iako tuda više niko neće ulaziti u Beograd). U skladu sa tim, došlo je do brojnih promena u gradskom saobraćaju koje su od prvog dana nove radne nedelje dočekale nespremne Beograđane.

- Privatno preduzeće "Beograd na vodi", Leks specialisom u Narodnoj skupštini podignuto na nivo od nacionalnog značaja, nastavlja da vršlja po centru Beograda. Prošlo je dosta vremena, ali i dalje nema odgovora na prostoprošireno pitanje - Ko je rušio u Savamali??!

pita se jedan od Fejsbukaša uz fotografiju razrušenog trga ispred nekadašnje Železničke stanice.

Druga fotografija preuzeta iz grupe “savski gnasip” takođe izaziva zebnju. Stari izgled Beograda postaje sve više uspomena….

Pročitajte OVDE   ko je to došao u posed Titovih tajnih spiskova.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA