Najnovije

ALEKSANDAR ŠEŠELJ: Kazniti odgovrne za trgovinu organima na KiM!

Završnog dana zimskog zasedanja Parlamentarne skupštine Saveta Evrope narodni poslanik SRS Aleksandar Šešelj zatražio je da institucije EU, kao i druge međunarodne institucije istraže i kazne sve odgovorne za trgovinu organima na Kosovu i Metohiji.

Aleksandar Šešelj (Foto: Jutjub)

Tokom rasprave o turizmu zbog transplantacije organa Šešelj je ocenio da su svi zaboravili istragu o nelegalnoj trgovini ljudskim organima na Kosovu i Metohiji kao i izveštaj Dika Martija, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

"U Rezoluciji stoji da su neki Srbi i neki kosovski Albanci bili zatočeni na skrivenim mestima pod kontrolom OVK u Severnoj Albaniji i tamo bili podvrgnuti nečovečnom i ponižavajućem postupanju, često pre nego što su potpuno nestali", rekao je Šešelj.

On je naveo da su organi vađeni na klinici na albanskoj teritoriji, a potom prenošeni u inostranstvo zbog transplantacije i tvrdi da iza ovih zločina stoji Hašim Tači.

Šešelj smatra i da međunarodna zajednica treba da prestane da podržava, kako je rekao, "terorističku "državu" u srcu Evrope".

Šta je to Kneževićeva majka učinila da je hapse? Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA