Najnovije

BRATSKOM RUSKOM NARODU ŽELIM BLAGOSTANJE I PROSPERITET: Vučić čestitao Božić Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić (Foto: kremlin.ru)

- Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći. Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima - naveo je Vučić u čestitki Putinu.

- U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Predsednik Srbije je božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu, saopštila je Služba za saradjnu sa medijima predsednika Republike.

Litije se nastavljaju posle Božića po ovom rasporedu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA