Najnovije

TO JE "DELIJA": LJubav prema Zvezdi važnija je od miliona!

Ako se samo Milan Borjan, najbolji srpski golman u 2019, i nadalje bude pitao u kojem klubu bi najviše voleo da nastavi karijeru, odgovor će biti brz, kratak, jasan i glasan - Crvenoj zvezdi!

Borjan (Foto: Jutjub)

Ni posle brojnih priznanja u minuloj godini, čuvar mreže crveno-belih i miljenik „delija“ ne ostavlja dilemu. Na pitanje: „Da li ti je krivo što ćeš jednog dana morati da napustiš ’Marakanu’?“, od Milana dobijamo sledeće objašnjenje:

- Ne idem ja nikuda! Imam ugovor još tri i po godine. Želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Lepo mi je ovde - i meni i mojoj porodici. Uživamo. Živim dečački san. Nekada je ljubav prema klubu veća i važnija od para, od svih tih miliona koji se sporadično pominju u medijima. Ponuda ima, ali srcem sam vezan za Zvezdu i Srbiju. Pare ne mogu da kupe moj san, a to je da osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom. Posle toga - videćemo. Ima u klubu nekih mlađih golmana koji bi mogli da me naslede, koji treniraju i bore se za to mesto.

Podsetili su Zvezdinog golmana na 2017. i dolazak na naš najveći stadion. Priznaje Milan da je tada imao tremu, ali da ju je brzo razbio...

- Aklimatizovao sam se brzo, pre svega zahvaljujući radu i zalaganju. Pretpostavljam da su navijači prepoznali da uvek igram srcem. dosta je fudbalera koji na taj način ulaze u svaku utakmicu. Pre svega mislim na Gobeljića, Jovičića, ali i na Savića, Stojkovića i Pešića dok su nosili ovaj sveti dres - ističe Borjan.

Od svih utakmica u 2019. godini, Milan izdvaja jednu...

- Definitivno mi je najdraža ona u Kopenhagenu, na „Parkenu“, kada smo se posle čuvene penal-drame izborili za grupnu fazu Lige šampiona. To mi je i jedna od najbitnijih utakmica u karijeri. Osećao sam se fenomenalno i drago mi je da smo zvezdašima doneli toliko sreće, radosti i emocija - kaže on.

Šta ne bi smeli da radite za Badnji dan pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA