Najnovije

JEZIVO PROROČANSTVO KOJE JE POČELO DA SE OSTVARUJE! Padaće avioni s neba, nafta će goreti! Rat, nestaje svet kakvog znamo

Francuski lekar i astrolog Mišel de Nostr Dam poznat je po svojim predviđanjima koja se i dan-danas analiziraju, a mnogi veruju da je Nostradamus predvideo da će 3. svetski rat izbiti 2020. godine i to upravo na Bliskom Istoku.

Nostradamus (Foto: Domen javnog vlasništva)

Predviđanje Nostradamusa kaže da će "nafta na Bliskom istoku biti zapaljena", da će se dogoditi mnoge eksplozije i da će "avioni padati s neba". Prorok tvrdi da će rat u Iraku biti prvi signal da će svet kakvog znamo uskoro nestati.

Jedan posebno Nostradamusov pasus mogao bi da upozori na globalni sukob. Nostradamusovo proročanstvo glasi: „Dvaput podignut i dva puta oboren, Istok će oslabiti i Zapad. NJegov protivnik nakon nekoliko borbi pašće prognan morem."

Na ove Nostradamusove reči podsetio je britanski medijum Krejg Hamilton-Parker koji je takođe imao viziju da će na bliskom Istoku izbiti razorni rat.

Međutim, britanki vidovnjak je predvideo razorni sukob na Bliskom istoku, a ne na globalnom nivou, rekavši da će konflikt trajati od 2020. do 2021. Sukob će uključivati „nerede u Iranu“ i sveopšti rat između Saudijske Arabije i Irana. 

Podsetimo, iranska vojska raketirala je noćas američke vojne baze u Iraku, u znak odmazde zbog ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija u Bagdadu.

Snimak američkih vojnika dok na njih padaju bombe u Iraku pogledajte OVDE.

Izvor: express.co.uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA