Najnovije

"IMAMO DOKAZE!": Zaharova tvrdi da u sukobu u Nagorno-Karabahu učestvuju ekstremisti!

Rusija iz sopstvenih izvora ima saznanja o premeštanju ekstremista u zonu sukoba u Nagorno-Karabahu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Sukobi u Nagorno-Karabahu. (Foto: Jutjub)

Ona je to rekla odgovarajući na pitanje na koje informacije se oslanjalo rusko Ministarstvo spoljnih poslova kada je juče saopštilo da je nedopustivo da ekstremisti budu raspoređeni na područje sukoba, preneo je TASS.

- Imamo takve dokaze. Takve informacije su nam na raspolaganju. U potpunosti ste u pravu. Bilo je takvih materijala pozajmljenih sa društvenih mreža i odgovarajućih publikacija, ali smo se u saopštenju koje je postavljen na sajtu Ministarstva spoljnih poslova sigurno oslanjali na sopstvena otkrića, činjenice i izvore - rekla je Zaharova.

Saopštenje je, kako je navela, naglasilo opštu zabrinutost Moskve zbog tih činjenica, ali u konkretnom slučaju nije želela da otkriva detalje odgovarajući na pitanje koje zemlje koriste ekstremiste u sukobu.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova je u saopštenju objavljenom juče na svom sajtu navelo da su ekstremisti iz Sirije i Libije preraspoređeni u zonu sukoba Nagorno-Karabaha radi učešća u neprijateljstvima.

Postignut "vojni mehanizam" zbog sukoba na Mediteranu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA