Najnovije

DRITAN ABAZOVIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA SVE: Ne mogu da se odbranim!

- Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim - priča Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA, koji je, osim što je jedan od najpopularnijih političara u Crnoj Gori, odnedavno postao i vrlo poželjan neženja.

Dritan Abazović. (Foto: Jutjub)

Svojim obrazovanjem, manirima, odmerenošću, britkim jezikom, ali i originalnim izgledom, Dritan Abazović vek nekoliko meseci osvaja medijski prostor širom Balkana, ali i žene, koje ne odolevaju njegovom šarmu.

Abazović pokušava da uskladi privatan život sa brojnim poslovnim obavezama. Od silnih obaveza koje ima, kaže da nema vremena za emotivnu vezu, ali dodaje i da “sloboda nema cenu”.

- U poslednje vreme stalno me pitaju - imam li devojku? Kad kažem da nemam, ne veruju mi. LJudi ne shvataju da za mene sloboda nema cenu, a trenutno imam i previše posla koji mi oduzima svaki trenutak, nema pauze - kaže Abazović.

- Ne znam da li zato što su čule da sam slobodan ili ih privlače političari, ali od kako je krenulo ovo medijsko promovisanje moje ličnosti, od kako me svuda ima, žene me bukvalno saleću, ne mogu da se odbranim. Sviđa mi se što mogu da se našalim sa njima, normalan sam čovek i nisam neki matorac, imam energije za sve, ništa ne brinite. Kažu da sam vatren, tako da je možda to ono što ih privlači - rekao je Abazović kroz osmeh.

Naime, internetom, društvenim mrežama, tokom poslednjih nekoliko nedelja kruže snimci, gifovi, čak i stikeri sa likom Dritana Abazovića, a njemu je sve to krajnje simpatično.

- Najviše mi se sviđa šala na račun frizure. To su smislili Nikšićani. Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: "Ošišajte me na italijanku", a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’. Oduševljen sam! - iskren je Dritan, a frizuru, koja mu je zaštitni znak, ne planira da menja.

Podsetimo, posle izbora u Crnoj Gori 30. avgusta, Građanski pokret URA, na čijem je čelu Abazović, je zajedno sa dve koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravka Krivokapića i "Mir je naša nacija" Alekse Bečića, pobedio Mila Đukanovća i DPS, posle 30 godina na vlasti. Očekuje se da uskoro predtave sastav nove Vlade Crne Gore.

Vladika pobedio koronu! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA