Najnovije

"Vučiću, kako te nije sramota, decu lečimo SMS-ovima..."

"Poštovani gospodine Vučiću, hoću da Vas obavestim da nas je napustio Stefan. Znate li Vi uopšte ko je on? Mislim da ne znate, ukratko ću vam reći. To je jedan mali dečak koji je bio u fondaciji "Budi Human", koji se lečio SMS porukama, ali nije otišao po lek. Šta mislite kako je sada njegovim roditeljima? Stidite se... Imate li Vi grižu savesti? Da li znate da Lana, Minja, Anika i Oliver čekaju novac za lek koji košta 2,1 miliona dolara? Kako Vas... ma, kome persiram? Tebi? Kako te nije sramota da decu lečimo SMS porukama, a ovo ti je bio slogan pred izbore: "Za našu decu", čiju? Tvoju?", navela je u otvorenom pismu predsedniku Srbije Anita Stamatović Šajinović.

Vučić (Foto: Predsednišvo)

NJeno obraćanje Aleksandru Vučiću prenosimo u celosti:

"Poštovani gospodine Vučiću,

Obraćam Vam se putem društvene mreže, jer Vas dobiti, jeste misaona imenica.

Hoću da Vas obavestim da nas je napustio Stefan, znate li Vi uopšte ko je on? Mislim da ne znate, ukratko ću vam reći. To je jedan mali dečak koji je bio u fondaciji "Budi Human", koji se lečio SMS porukama, ali nije otišao po lek. Zamislite, dete je umrlo.

Šta mislite kako je sada njegovim roditeljima? Stidite se... Imate li Vi grižu savesti? Imate li savest uopšte? Mislim da nemate...

Nastaviću istim tempom. Da li znate da Lana, Minja, Anika i Oliver čekaju novac za lek koji košta 2,1 miliona dolara? Da li znate da građani Srbije koji jedva krpe kraj sa krajem organizuju bazare, gde se sav skupljen novac uplaćuje za tu decu? Da li znate da je maloj Lani ugrađena sonda preko koje se hrani? Da je Oliver na aparatima od aprila? Da se Minji stanje pogoršalo, u bolnici je, a potrebno je mnogo novca jer to nisu jedini korisnici fondacije, nažalost...

Negde sam pročitala da će se za premijerku odvojiti 34 miliona evra za renoviranje vile u kojoj će ona da stanuje? Ona treba da živi, a deca ne treba je l'?

Kako Vas... Ma, kome persiram? Tebi? Gospodi se persira, a ti si za nas jedna nula. Za sve nas, osim za penzionere, kojima dodaš na penziju 2.000 i njima je super, jer im fali još jedan lek, koji baš toliko košta, i oni treba da žive, a deca ne?

Kako te nije sramota da decu lečimo SMS porukama, a ovo ti je bio slogan pred izbore: "Za našu decu". Čiju? Tvoju? Mi, običan narod, borimo se za našu decu, a ti za svoju.

Od 300 evra se odvaja za našu decu, ti od svoje plate ne odvajaš ništa. Ni ti, niti bilo ko na vlasti.

Dotakli smo dno, nema dalje...

Srdačan pozdrav", navodi se u otvorenom pismu Anite Stamatović Šajinović.

Ruske raketne snage aktivirale Tajfun M, a kako se sve završilo pogledajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA