Najnovije

"ASADA JE TREBALO UBITI!": Izraelski zvaničnik šokirao svet najnovijim izjavama!

Izraelski zvaničnik za bezbednost rekao je novinama ove nedelje da „Tel Aviv nije zainteresovan za atentat na generalnog sekretara libanskog Hezbolaha, Hassana Nasralaha“, rekavši da „da smo želeli da ga ubijemo ... zapravo bismo ga ubili“.

Bašar Al Asad. (Foto: Jutjub)

Šef Odeljenja za istraživanje izraelske vojne obaveštajne službe Dror Šalom rekao je da je Nasrallah potpuno svestan da će Liban izgubiti ako otvori vatru na Izrael.

„Iran je izvor nemira i kriza u regionu direktno, kroz svoj nuklearni projekat i precizne rakete, i kroz svoje oružje u Libanu, Siriji, Iraku, Jemenu i Gazi“, rekao je izraelski bezbednosni zvaničnik u intervjuu za strane medije.

Šalom je rekao da Izrael svog sirijskog predsednika Bašara Al Assada smatra svojim neprijateljem, smatrajući da je "trebalo da bude ubijen kada je koristio hemijsko oružje", kako je tvrdio.

Komentari bezbednosnog zvaničnika usledili su nedelju dana nakon što je sirijski predsednik Bašar Al Asad komentarisao perspektivu mirovnih pregovora sa Izraelom.

Sirijski predsednik rekao je agenciji Sputnjik da ga ne zanimaju mirovni pregovori dok Izrael ne vrati okupiranu Golansku visoravan u Arapsku Republiku.

Najveća sila sveta ostaje bez para, evo gde su završili dolari! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA