Najnovije

IVANOVIĆ: Država nas gura pod ključ jer je nesposobna

Voditelj Ivan Ivanović podelio je na društvenoj mreži Tviter snimak sa jednog noćnog izalska u Beogradu, za koji kaže da je održan sinoć. On je u istom statusu napisao da je država nesposobna da sprovodi sopstvene mere zaštite protiv koronavirusa, nadovezivajući se na izjave doktora Predraga Kona da ćemo ponovo morati "pod ključ".

Ivan Ivanović. (Foto: Jutjub)

“Pre nego što dr Kon i “krizni štab” zaključaju Beograd, možda da probaju da ubede svoje gazde da je ovo opasno i da ako sprečimo ovo, možda nećemo morati pod ključ. Pod ključ idemo, pre svega, zbog nesposobnosti države da sprovodi sopstvene mere”, napisao je Ivanović na Tviteru.

NJegova objava stigla je samo nekoliko sati nakon izjave doktora Kona da će Beograd od kraja nedelje, kako je rekao, možda biti u vanrednom stanju.

“Građanstvu i vlasti svima kažem sada, ako ne funkcionišu maske onda mora lokdaun, zaključavanje, kako će da se sprovodi to me ne interesuje više. Pravnici treba da sede i da objašnjavaju zašto nesto može ili ne, Od početka pričam da je moja jedina partija epidemiologija, i neću se maći od toga. Radim svoj posao i ništa drugo” , rekao je Kon.

Sve besmislene izjave Ane Brnabić! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA