Najnovije

Ovo ne smete da propustite: Delfi sajam knjiga i pregršt iznenađenja!

Budući da je oktobar tradicionalno mesec knjige, kada se čitaoci pripremaju za „sajamski ulov“, Laguna i Delfi knjižare za sve ljubitelje knjige su pripremili, Delfi Sajam knjiga u omiljenoj knjižari, u vašem gradu, u vašoj sobi, i to potpuno bezbedno, poštujući sve mere zdravstvene zaštite.

Foto-Laguna

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima   do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije na knjige čak 90 izdavača što Delfi sajam knjiga čini najboljom alternativom velikom sajmu.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Pored hitova domaće književnosti, među kojima su novi romani Milisava Savića „Pepeo, pena, šapat“, Marka Vidojkovića „Đubre“ i „Himerina krv: Roman o Dučiću“ Slaviše Pavlovića, Laguna vam skreće pažnju i na dugoočekivani novi roman Markusa Zusaka „Klejov most“, autora koji se proslavio planetarnim hitom „Kradljivica knjiga“. Nova knjiga donosi priču o odrastanju braće Danbar, koji uče da se snalaze u svetu odraslih i istražuju zašto je nestao njihov otac.


Svrstan u istorijsku fikciju, roman kubanskog pisca Leonarda Padure „Čovek koji je voleo pse“ priča je o ubistvu Lava Trockog u Meksiku 1940. Kroz razuđenu epsku sliku najvažnijih događanja u svetu u prve četiri decenije XX veka, u širokom geografskom rasponu, pratimo životopis jednog revolucionara i njegovog ubice, pripovest o dvojici ljudi zadojenih istim idealima, ali ostvarenim na potpuno suprotne načine.


„Sakupljač“ je izvanredan međunarodni bestseler koji je smesta uzdigao DŽona Faulsa među najznačajnije pisce dvadesetog veka. NJegova priča o opsesivnoj ljubavi usamljenog činovnika i devojke koja će mu postati plen i dalje je bez premca po svojoj moći da prenerazi i opčini.


Među knjigama za najmlađe, specijalno za Delfi sajam knjiga izlazi nova knjiga Slavimira Stojanovića „Singi Lumba i Kockasta planeta“. Jedne sasvim obične večeri Singi Lumba nije mogla da zaspi. Sva sreća da je na Kockastoj planeti bila potrebna baš njena pomoć.


Komedije za decu – knjiga „Budući Tesla, Zmaj Jova i Pupin“ Miloša Nikolića uz humor podstiču mališane na razmišljanje i preispitivanje stvari sa kojima se svakodnevno susreću i o kojima ne razmišljaju mnogo.


Vidiš li sebe kao eko-junaka? Lavirinti, skrivalice, igre pamćenja, kvizovi i drugi zabavni zadaci za učenje o ekologiji kroz igru sabrani su u sjajnoj „Velikoj zelenoj knjizi“ namenjenoj mlađim školarcima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA