Najnovije

Vladimir Prebiračević: Babetine iz nevladinog sektora su uvek protiv nacionalnih interesa Srba

U oslobođenoj Crnoj Gori svi oni koji su bili pod pritiskom vlasti sada mogu bez ikakve bojazni da se izjasne kao Srbi ali i svi oni druge nacije kao što su albanci ili muslimani mogu da se izjasne onako kako sami žele a ne kako im narede iz političkih razloga a koji su za cilj imali da unize i ponize Srbe ali i potpuno marginalizuju i odstrane iz političkog života Crne Gore.

Crna Gora (Foto: Jutjub)

Piše: Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra „Majak“

Dežurni dušebrižnici su ponovo udruženi protiv srpskih interesa. Razne babetine koje predvode nevladine organizacije u Srbiji, ali i šire, i ostali se svim silama naprežu kako bi se sledeća bitka za interese srpske nacije izgubila. A poprište bitke je Crna Gora u kojoj po svaku cenu moraju da spreče održavanje popisa stanovništva 2021 godine.

Svesni su svi spoljni agenti kako ih pravilno treba nazivati jer rade za interes stranih zemalja i nacija a protivno interesima Srbije i srpskog naroda da će rezultati popisa stanovništva u oslobođenoj Crnoj Gori biti poražavajući za ustašku kamarilu koja je zamalo i u Crnoj Gori uspela da umanji i ponizi srpski narod. Na našu sreću takav scenario je propao i srpski narod je vaskrsao predvođen Mitropolitom Amfilohijem i našim vladikama u neprekidnim litijama koje su pokazale i dokazala snagu srpskog jedinstva a rezultati na izborima u Crnoj Gori su samo logičan sled te snage i energije.

Šta se može očekivati na popisu stanovništva u Crnoj Gori i zašto se neprijatelji naši toliko plaše?
Na popisu u Crnoj Gori 2011. godine je bilo oko 30% Srba a realno je mnogo onih koji su bili ucenjeni ili zastrašeni da moraju da se izjašnjavaju kao Crnogorci (čitaj montenegrini) jer im je egzistencija direktno bila ugrožena od strane tada vladajuće DPS koja je po terenu sprovodila tihi genocid ovaj put ne istrebljenjem kao što su to radili u NDH i tvorci ideje uništenja Srba na ovom prostoru nego ucenama i zastrašivanjem, ali pokrštavanje je bila opcija na stolu stvaranjem neke izmišljene crkve pod vođstvom izvesnog Miraša samozvanog vladike, mitropolite, patrijarha ili čega se već setio.

U oslobođenoj Crnoj Gori svi oni koji su bili pod pritiskom vlasti sada mogu bez ikakve bojazni da se izjasne kao Srbi ali i svi oni druge nacije kao što su albanci ili muslimani mogu da se izjasne onako kako sami žele a ne kako im narede iz političkih razloga a koji su za cilj imali da unize i ponize Srbe ali i potpuno marginalizuju i odstrane iz političkog života Crne Gore.

Veoma je izvesno da će oslobođeni narod ponosno staviti do znanja da je srpske nacionalnosti tako da će se na taj način direktno smanjiti broj montenegrina ali povećaće se i brojno stanje manjina jer više neće biti kampanje kao što je u vreme DPS-a bila a to direktno znači da će broj montenegrina osetno pasti.

Ni jedan Crnogorac ne treba da se stidi svoga srpstva i treba ponosno da ga istakne u inat svim dušmanima našeg naroda ali i onim izdajnicima među nama. Jedinstvo srpskog naroda će posle ovih pobeda biti sve jače i čvršće i veoma je važno da se rukovodsva srpskih zemalja drže čvrsto i tako ujedinjeni postignu mnogo više za sve nas koji živimo na ovim prostorima. Sve te babetine koje se zalažu za sve što je protivno interesima našeg naroda a time opravdavajući ogromne sume novca koje dobijaju iz raznoraznih fondova koji služe za ponižavanje našeg naroda, države i Crkve kao nosioca srpskog jedinstva mogu samo da kukaju nad svojom tužnom sudbinom.

Ogromna nervoza i nemoć im se vidi u očima kada uprkos porazu za porazom koje doživljavaju širom srpskih zemalja pokušavaju da nanesu kukavički udarac nožem u leđa onako kako jedino i mogu i kako su ih mentori i učili. Sve te koloritne babetine polako odlaze u istoriju gde im je i mesto. I to na đubrište istorije zajedno sa ostalim prodanim dušama.

Na koji način Skoplje želi da dobije autokefalnost crkve, saznajte OVDE.

Izvor: Majak

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA