Najnovije

ŠOKANTNE TVRDNJE: Evo šta se krije iza Vučićeve najave obračuna sa mafijom - predsednik obezglavljuje njemu lojalne navijačke grupe (VIDEO)

Iza najavljenog Vučićevog obračuna sa mafijom krije se obračun sa njegovim ljudima iz navijačkih grupa koji su se osilili i čija su nedela počela da budu vidljiva javnosti. Vučić sada planira da zameni te svoje ljude koji su za njega odrađivali poslove na ulici - tvrdi Ivan Ivanović, predsednik Konzervativnog pokreta Naši.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Ne postoji ni jedna kriminalna aktivnost u Srbiji u koju nije umešana porodica Vučić, a pre svega Andrej Vučić – kaže Ivanović.

Ivanović je Srpsku naprednu stranku nazvao “političkim krilom mafije”.

On je porodicu predsednika Vučić poveza sa nizom kriminalnih aktivnosti od trgovine narkoticima i oružjem, švercom migranata, nameštenim tenderima i reketiranju.

Ivanović je objasnio zašto je podržao osnivanje pokreta Oslobođenje koji predvodi Mlađan Đorđević. On je rekao da su primarni ciljevi pokreta Oslobođenje borba protiv mafije i odbrana Kosova i Metohije.

On kaže da je sve više očigledno da Vučić nije patriota ni rusofil i da se sve više okreće Zapadu i SAD i priprema izdaju Kosova i Metohije.

Analitičar jednom emisijom srušio zaveru oko korone, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA