Najnovije

Svet je ostao zgrožen: Poznati muzičar oženio 34 godine mlađu, prvi polni odnos su imali dok je bila dete, pa mu sin zaprosio njenu majku

Bivši basista i jedan od osnivača Roling Stonsa, Bil Vajman, koji je svirao bas u legendarnom bendu od 1962. do 1993, pored bogate muzičke karijere i izuzetnih dostignuća na tom polju, mnogima je ostao upamćen i po svom turbulentnom ljubavnom životu.

Svadba (Foto: Jutjub)

Bil je, naime, 1989. godine šokirao javnost kada je izgovorio sudbonosno “da” stupivši u brak sa Mendi Smit. Ne bi u ovom događaju bilo ništa sporno ni skandalozno da Mendi u tom trenutku nije imala 18 godina, a Bil 52!

Još jedna činjenica koja je frapirala sve je to da su se njih dvoje upoznali dok je Mendi bila još faktički dete, tinejdžerka sa navršenih 13 godina, a da su prvi put stupili u s*ksualne odnose kada je ona imala 14 godina.

Oni su izjavili da su želeli da sačekuju da ona postane punoletna, mislili su da je ljubav za ceo život. Međutim, njihov brak je bio kratkog veka. Sve je potrajalo samo dve godine, a oni su se zvanično razveli 1991. godine.

Poznati muzičar je prošle godine otvorio dušu i u dokumentarcu posvećenom njegovom životu i otvoreno progovorio o svom braku.- Bila je to ljubav, čista ljubav a ne požuda, iako su svi bili uvereni da se radilo o požudi – istakao je on, pa dodao:

- Bio sam neverovatno glup što sam uopšte pomislio da bi to moglo da funkcioniše. Bila je premlada. I ona je želela i morala da iskusi život pre nego što se skrasi.

Bil je, naime, pre Mendi 10 godina bio u braku sa Dajanom Kori. Razveli su se 1969. godine, a sa njom ima sina Stivena.

Još jedna neverovatna činjenica je da je Stiven iste godine kada se Bil razveo od Mendi oženio Mendinu majku koja je u tom trenutku imala 46 godina. I njihov brak se raspao posle dve godine.

Bil je ove godine napunio 84, a inače od 1993. godine u braku sa glumicom Suzanom Akostom sa kojom je i danas u ljubavi i sa kojom ima tri ćerke, te izgleda da je kod njega bila istinita ona fraza" Treća - sreća". 

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA