Najnovije

I RAMA SE MEŠA U SASTAV VLADE CRNE GORE: Koji je razlog nenajavljenoj poseti Podgorici?

Albanska lista, koju predvodi Nik Đelošaj, saopštila je danas da je saglasna da počne pregovore o učešću te albanske opcije u novoj Vladi Crne Gore.

Edi Rama (Foto: Jutjub)

U saopštenju se navodi da je na sastanku bilo reči o platformi razgovora za moguće učešće u vladi bez kojih ne može biti razgovora sa drugim parlamentarnim subjektima.

Dogovoreni su, kažu, i dalji koraci za jačanje funkcionalnih struktura Albanske liste i njenog jedinstvenog delovanja u narednom periodu, preneo je portal RTCG.

Albanska lista ima jednog poslanika u parlamentu, koji je podržao izbor predsednika Demokrata Alekse Bečića za predsednika Skupštine.

Đeljošaj je ranije ove nedelje potvrdio da se u Tuzima sastao sa premijerom Albanije Edijem Ramom, ali nije želeo da iznese detalje tog razgovora.

Mediji su, pozivajući se na svoje izvore, preneli da su Rama i Đeljošaj razgovarali o učešću Albanske liste u novoj vladi.

Podgoričke Vijesti su prenele da se istog dana Rama, koji je nezvanično i nenajavljeno boravio u Crnoj Gori, sastao i sa predsednikom Milom Đukanovićem.

Šta je Rama učinio sa granicama Albanije, pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA