Najnovije

TAKO JE PRIČAO MITROVIĆ: Sloba je heroj, streljaće izdajnike!

Nakon vesti da su novinarka Pinka, Ksenija Vučić i vlasnik te televizije Željko Mitrović, prvostepeno osuđeni pred Višim sudom u Beogradu za plasiranje neistina o maloletnom D.Đ, koga su optužili da je na protestu budućih srednjoškolaca ispred zgrade Ministarstva prosvete zapalio sliku ministra Šarčevića, domaća javnost ponovo se prisetila spornih situacija koje imaju veze s vlasnikom televizije Pink. Pravda je, kažu, delimično zadovoljena, a s nestrpljenjem se iščekuje Mitrovićev odgovor u vidu "otvorenog pisma" koja praktikuje maltene od samog nastanka njegove televizije.

Željko Mitrović. (Foto: Jutjub)

Na društvenim mrežama su se tako pojavili delovi Mitrovićevih otvorenih pisama koje najbolje prikazuju da njegova odanost onima na vlasti ide u smeru u kojem vetar duva. Ona su čitana javno na programu ružičaste televizije, a govore o tome da medijskom magnatu baš ništa nije sveto – ni ideali, ni demokratija, pa ni prijateljstva, od kojih je jedno bilo i ono sa Mirom Marković, preminulom suprugom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednicom JUL-a, čiji je Mitrović i sam bio član.

1999. godina, odgovor DOS-u

“Vi izdajnici iz DOS-a, možete da poljubite u dupe moju drugaricu Miru Marković, a i mene. Uskoro ćete biti javno obešeni sa ostalim slugama NATO pakta i dodatno streljani, za svaki slučaj. Sve će vas srpski heroj Slobodan Milošević istrebiti, a Srbiju ujediniti sa majkom Rusijom.”

2002. godina, odgovor SPS-u

“Vi unišititelji Srbije, zajedno sa vašim diktatorom Miloševićem i onom njegovom pobeguljom i crvenom vešticom Mirom, koji ste jebali majku srpskom narodu kao niko u njegovoj istoriji, spremite se za sud naroda” Nećete sprečiti Srbiju da se vrati u Evropu i nećete sprečiti procvat demokratije u njoj, to vam ja, Željko Mitrović i Demokratska stranka obećavamo!”

2008. godina, odgovor radikalima i naprednjacima

“Najlepši, najšarmantniji i najmandatniji predsednik Srbije svih vremena, naš Boris Tadić, pobediće opet, po peti put, predsedničke kandidate prošlosti Nikolića i ostale, lagano i sigurno, jer građani Srbije neće nepismenog Tomu i ludog Vučića na čemu naše Srbije. Srbija zna da samo naša mudra Demokratska stranka i još mudriji Boris Tadić mogu da odvedu Srbiju u Evropu i da obezbede bolji život svima u Srbiji.”

2017. godina, odgovor DS-u i Keni Lopovu

“Vi ludaci iz opozicije, zajedno sa Rodićem i Mirkovićem, bićete pohapšeni uskoro, čim se pronađu lažni svedoci, a mudri Vučić ume i to da pronađe! Meni lično ne smetate, ja volim da se javno prepucavam i blamiram, ali ne mogu da vas gledam očima jer hoćete da kradete, a Vučić vam ne da jer neće ona ništa ostati za njegove lopove. Srdačno, vaš Željko.”

Poljska čeka pravi trenutak da Ukrajini oduzme Volin i Galiciju! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA