Najnovije

MILO VIŠE NEMA ČEMU DA SE NADA: Uprkos neslaganjima sa Dritanom Abazovićem, formiraćemo Vladu bez DPS-a

Na današnjoj pres konferenciji jedan od lidera DF-a Milan Knežević izjavio je da ne postoji nikakav rizik, niti bilo kakva bojazan da će se Demokratska partija socijalista vratiti na vlast.

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

On je na današnjoj pres konferenciji kazao da će Vlada biti formirana bez DPS-a, te da će biti ispoštovana izborna volja građana, i niko ne treba da strahuje da ta Vlada neće biti izabrana u što skorijem roku.Knežević nije htio da komentariše rezličite stavove vezane za Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

„Sve što smo imali da saopštimo na tu temu, saopštili smo prethodnih dana. Nadam se da će se i crkva ubrzo oglasiti. Nemam namjeru da tematsku konferenciju pretvorim u javno nadmetanje i pokušaj sukobljavanja sa Dritanom Abazovićem. Mi sa njim imamo korektnu komunikaciju. Imamo različite političke stavove. Ti različiti politički stavovi nikako neće ugroziti formiranje Vlade bez DPS-a“, poručio je Knežević.

Predhodnih dana Azerbejdžan je uspeo da napreduje i osvoji nekiliko naselja u Nagorno Karabahu, poslednje napredovanje je bilo ranije dana o čemu možete čitati OVDE.

Izvor: In4s
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA