Najnovije

VOJISLAV ŠEŠELJ: Naprednjački režim štiti krivce za najveću pljačku zlata iz NBS

- Naprednjački režim skrštenih ruku posmatra kako prolazi zakonski rok da se krivično gone oni koji su sa automatskim puškama u rukama, predvođeni Mlađanom Dinkićem, upali u Narodnu banku Jugoslavije. Za koji dan i od toga će se navršiti 20 godina. Mlađan Dinkić i Miroljub Labus su ukrali i veliku količinu zlata iz Narodne banke. Krajnji je trenutak, ne mesec, ne godina, ne nedelja, ne dan – krajnji je trenutak da se preduzme istraga kako bi se prekinuo rok zastarevanja. Jer, bilo bi mnogo pogrešno, bilo bi to sa katastrofalnim istorijskim posledicama da sve ono što se dešavalo 5. oktobra i posle 5. oktobra prođe nekažnjeno - rekao je predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj kaže da oni koji su upadali u javna preduzeća, koji su pljačkali, koji su radili i druge zabranjene stvari, morali bi da budu izvedeni pred sud zakona. Ako se to ne uradi, onda je to ohrabrenje za sve buduće pokušaje da se na sličan način osvaja vlast.

- Kad pogledate kakav je šljam i ološ tada došao na vlast, počevši od Zorana Đinđića, Vladana Batića, Mlađana Dinkića, Miroljuba Labusa, Božidara Đelića, Gaše Kneževića, Jožefa Kase, Lečića i mnogih drugih, ko će ih sve nabrojati –  najgori šljam i ološ koji se mogao pojaviti u Srbiji. I oni se opet  nadaju da će se vratiti na vlast. Oni opet nešto spremaju. Oni se stalno iznova udružuju. Iako svaki čini stranku za sebe, stalno nešto pozivaju na okup. Ko bi to mogao da glasa za Borisa Tadića, koji, umesto da ode u doživotni zatvor zato je isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića Haškom tribunalu, on bi opet na vlast, kao i ovi što tvrde da je u Srebrenici bio genocid itd – kaže Šešelj.

On upozorava da nije daleko dan kad će morati da ispraze skoro sve zatvore u Srbiji i da pozatvaraju one koji su opljačkali Srbiju, koji su uništili srpsku ekonomiju, koji su Srbe isporučivali Haškom tribunalu.

Asad spremio pakleni plan protiv okupatora! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA