Najnovije

SRAMNA IZLOŽBA USRED BEOGRADA! Desničari se pojavili i otkrili istinu o navodnim zločinima! (VIDEO)

U ”Centru za kulturnu dekontaminaciju” održana je izlozba o napadu na Tuzlansku kapiju u maju 1995. godine, za koju lažno optužuju Srbe.

Miša Vacić. (Foto: Fejsubk Video)

Lider Srpske Desnice Miša Vacić otišao je i rekao im istinu da su Muslimani sami pobili svoje civile da bi okrivili Srbe.

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić obratio se medijima i okupljenima u Centru za kulturnu dekontaminaciju, povodom otvaranja izložbe "Kapija - I kad boli, istina je lijek". U duhu prava na različito mišljenje i prava slobode govora, izneo je naučno dokazane tvrdnje sudskih veštaka iz Izraela, Francuske i Češke koje nesumnjivo dokazuju da se 25.05.1995. nije desilo granatiranje, već je postavljen eksploziv na samom trgu od strane terorista. Beograd je pokazao da nije kapitulirao! 🇷🇸

Posted by Srpska Desnica on Friday, October 9, 2020

Vacić je pozivajući se na pravo na različito mišljenje i prava slobode govora, izneo naučno dokazane tvrdnje sudskih veštaka iz Izraela, Francuske i Češke koje nesumnjivo dokazuju da se 25.05.1995. nije desilo granatiranje, već je postavljen eksploziv na samom trgu od strane pripadnika bošnjačkih snaga.

Prisutni članovi Centra pokušavali su da spreče Vacića da pred novinaraima iznese svoje mišljenje, međutim on je ipak izneo podatke o pomenutom događaju i naglasio da se uvek za svaki od zločina treba čuti i druga strana. 

Vučić odgovorio na kritike EU zbog Pancira, potvrda da nabavljamo Bajraktara? Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA