Najnovije

DESNIČAR ŠOKIRAO U TV EMISIJI: Pokazao sliku žrtve i Nice - "Oni ovo nazivaju incidentom" (VIDEO)

Lider Srpske desnice Miša Vacić, gostujući na TV Hepi, upozorio je javnost da među migrantima koji se nalazi u Srbiji postoji i veliki broj džihadista i da je Srbija mnogo popustljivija prema njima nego okolne zemlje.

Miša Vacić sa fotografijom žrtve migranta iz Nice (Foto: Jutjub)

On je objasnio da se migranti lažno predstavljaju kao Sirijci, a dolaze iz zemalja gde nema rata decenijama. Opasnost od migranata on je dokumentovao fotografijama masakra u Nici gde je migrant ubio troje hrišćana u crkvi.

- To je počinio migirant koji je dožao iz Tunisa preko Italije. Zaklao je troje ljudi, toj starijoj gospođi je odrubio glavu. Da li te scene treba da imamo ovde. Moramo pojačati kontrolu migranata – objasnio je Vacić i založio se za zabranu kretanja migranata van centara za njihov smeštaj.

On je ukazao da pojedini mediji u Srbiji, bliski zapadu, izvestile su o masakru u Nici kao “incidentu” pokušavajući da ublaže događaj. 

Vacić je pokazao da kolone migranata izgledaju kao kretanje vojske, samo bez oružja.

Govoreći o brojnim krivičnim delima koje migranti čine na teritoriji Srbije Vacić je pozvao da se za migrante uvede obaveza društveno korisnog rada kako bi nadoknadili štete koje prave. On je izneo stav da policija ne može da izađe na kraj sa migrantima zbog preteranog mešanja NVO koje se mešaju u njihov rad i štite migrante izgrednike.

Lider Srpske desnice ukazao je da su pojedini delovi Beograda gde se okupljaju migranti postali nebezbedni pogotovo za devojke koje su najčešće na meti migranata. Vacić kaže da je ista situacija u Obrenovcu ali i drugim mestima gde postoje centri za smeštaj migranata.

On je ušao u žestoku diskusiju sa predsednikom Opštine Obrenovac  i funkcionerom SNS Miroslavom Čučkovićem koji je stao u zaštitu migranata. Vacić je ukazao da vlast manipuliše određenim podacima kako bi umanjila broj krivičnih dela koje migranti čini i da je zahtevao od MUP-a da mu dostave tačne podatke o broju krivičnih dela koje su oni počinili tokom ove godine. 

Kako su ružno nemački mediji okarakterisali blaženopočivšeg mitropolita, pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA