Najnovije

VUČIĆEVO "OPLAKIVANJE" MITROPOLITA AMFILOHIJA: Sa svojim tabloidima ne zna za sramotu!

Do pre samo nekoliko dana beogradski mediji čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić satanizovali su i linčovali mitropolita Amfilohija, zato što je bio protivnik aktuelne vlasti u Srbiji i čovek koji nije dao da se izda Kosovo i Metohija. Danas, ti isti mediji i predsednik Srbije oplakuju Amfilohija!

Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

Vučić je u Crnoj Gori, ali njegove namere da održi govor na sahrani mitropolita, neće se dogoditi. „Zahvalili“ su mu se pored Episkopskog saveta i episkopi Joanikije, Metodije, Atanasije Jevtić i Atanasije Rakita, celokupno sveštenstvo i monaštvo decenijama stradalne Crne Gore. Oni koji su bili uvek uz svog čuvara i koji su znali ko mu je vera a ko nevera.

Vučić neće održati govor jer mu i tamošnje pristalice Amfilohija i novih crnogorskih pobednika izbora to ne daju!

Većina Crnogororaca ne podržava odnos aktuelnog predsednika Srbije prema Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji i svim onim što ga „krasi“ proteklih osam godina. Građani to prepoznaju…

Još se pamti Božić 2020, kada je Vučić hteo da pokupi političke poene i dođe u Pljevlja na litije, ali je, na sreću, bio sprečen od, naravno, Amfilohija, i Gojka Perovića, rektora Cetinjske bogoslovije, koji su mu poručili da nije u ovom trenutku dobrodošao.

I na kraju, preko svojih beogradskih medija čiji je Vučić glavni urednik, nastao je linč i satanizacija Amfilohija Radovića, iskrenog borca za srpstvo, sinhronizovano pljuvanje i vređanje slično onom kroz koje prolaze politički neistomišljenici Vučića u Srbiji.

Kulminacija licemerja jeste oplakivanje Amfilohija, koji je preminuo u 83. godini. Toliko o dobrim namerama, i svemu onome po čemu je prepoznatljiva srpska vlast.

Premijer Italije odbija da uvodi novi karantin, zatvoriće samo rizične zone! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA