Najnovije

ETO ZAŠTO JE ZAPAD BOMBARDOVAO JUGOSLAVIJU: Rusi o suđenju teroristima OVK - napad u Beču je poslednji primer

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova, na čijem čelu je Sergej Lavrov, saopštilo je juče, komentarišući rad Specijalnog suda u Hagu za zločine tzv. OVK, da svi koji su optuženi za teške zločine moraju da se suoče sa zakonom i "zasluženom kaznom", ocenivši da Zapad sada shvata kome je NATO pomogao kada je bombardovao Jugoslaviju 1999.

Hašim Tači (Foto: president-ksgov.net)

Ističe se da se pokazalo da je "kosovska kvazidržava" dugi niz godina predvođena osobama koje se povezuju sa nelegalnim aktivnostima na KiM, uključujući terorizam i organizovani kriminal.

- Nažalost, zapadni pokrovitelji Kosova zatvorili su oči pred ovim delom biografija njihovih štićenika. Sada zapadna javnost počinje da shvata kome je NATO pomogao kada je bombardovao suverenu Jugoslaviju 1999. Kosovo je postalo izvor ekstremizma i kriminala u susedstvu EU, a dokaz je i hapšenje dvojice kosovskih građana, koje austrijska policija sumnjiči za umešanost u nedavne terorističke napade u Beču. Nadamo se da će Zapad konačno poslušati upozorenje o pravoj prirodi kosovske "državnosti" i da će prestati da slepo podržava one koji se neće ni na čemu zaustaviti radi svojih sebičnih političkih interesa.

Kako Rusija nije do0zvolila Turskoj da priđe Nagorno-Karabahu, saznajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA