Najnovije

PETICIJA PROTIV MIHAJLOVIĆA: Ugledni građani Bolonje traže da se odrekne Arkana, on im odgovorio

Srpski trener Siniša Mihajlović od letos je počasni građanin Bolonje, ali zvanično još nije prošao ceremoniju u gradskoj kući, razlog je naravno korona.

Siniša Mihajlović (Foto: Jutjub)

Sada se međutim pojavila peticija koju je potpisalo nekoliko uglednih građana Bolonje koji smatraju da Miha mora da se odrekne "svog prijatelja Arkana" ako želi da i zvanično primi ključeve italijanskog grada!

Oni navode da je Mihajlović ranije otvoreno govorio o prijateljstvu sa pokojnim Arkanom, a smatraju da čovek koji ima takve prijatelje - ne zaslužuje da bude počasni građanin Bolonje.

- Arkan i ja smo bili prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim da ga se odreknem jer bih bio licemer. Svi smo, uostalom, radili gluposti, kretenizme. I mi, i Hrvati. Ubijalo se s obe strane, zašto se lažemo, pa niko nije ni čist niti nedužan! Arkan je spasio život mojoj tetki. Bila je zarobljena od srpske strane, on ju je uočio i spasio zbog mene. To se ceni - govorio je Mihajlović o Arkanu 2016. godine.

Gradonačelnik Bolonje, ali i ogromna većina gradskih većnika, nisu se obazirali na kritike nekolicine opozicionara ni kada su u julu doneli odluku o proglašenju, tako da je malo verovatno da će i ova peticija imati bilo okakvog uticaja na proglašenje Mihajlovića počasnim građaninom.

Intervju srpskog fudbalera koji svi šeruju možete pročitati OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA