Najnovije

PREDRAG POPOVIĆ OTKRIVA: Evo kome je Vučić javno poslao preteću poruku „maljem u glavu“ i zašto! (VIDEO)

Vučić je velike pare uložio u poslednje tri-četiri godine da dođe do predsednika SAD Donalda Trampa. Sada se uplašio pa je požurio sa čestitkom DŽou Bajdenu iako ni prebrojavanje glasova nije završeno, a izbori će biti okončani na sudu tek oko polovine decembra – izjavio je Predrag Popović, zamenik glavnog i odgovornog urednika magazina Tabloid, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast. 

Predrag Popović. (Foto: HelmKast)

On je objasnio da je Vučić kockar i da je prilikom odabira koga će podržati, zavrteo rulet - crveno ili crno. 

Na pitanje da li Bajden pamti onaj hleb i so kojom ga je Vučić nahranio uoči američkih izbora 2016. godine, odgovora da ćemo to videti u skorije vreme. 

- Bajden neće pristati da ambasade Srbije i tzv. Kosova presele u Jerusalim, ali će insistirati na nekim detaljima, pre svega u odnosu prema Rusiji – ističe Popović. 

On je naveo da se nemilice trošilo tokom vanrednog stanja sa direktnim nabavkama. 

- Oko tri i po milijarde evra fali u budžetu koji ne mogu da budu opravdani. Nemoguće da rukavice, respiratori i ostalo što je kupovano našim novcem, a da je razlika u ceni baš tolika – smatra Popović.

Govoreći o navodima Sande Rašković Ivić, te demantima Vučića da je primio hiperimuni gamaglobulin, pa se ne plaši korone, Popović je rekao da se nada da on zaista prima takve terapije, „kako ne bi ugrožavao svoje okruženje i ljude sa kojima se susreće“.

- Vučić je radio sve kako bi naneo štetu javnom zdravlju, a istovremeno je izlazio i pretio ljudima kako će biti groblja tesna, na divljački načn se odnosio prema starijima od 65 godina, da jednom nedeljno izlaze od 4 do 7 ujutro u prodavnicu. Sa kojom su samo sladostrašću on i Nebojša Stefanović nabrajali brojeve uhapšenih i kažnjenih, što je neko noću izašao da prošeta psa i slično – kazao je zamenik glavnog urednika Tabloida. 

Popović je govorio o odnosu Miškovića i Vučića, rekavši da se Vučić nije bavio glavnim Miškovićevim privatizacijama i kupovinama, onima koje su bile među 24 privatizacije za koje je EU tražila istragu. 

On je otkrio i kome je Vučić slao poruku pretnjom „maljem u glavu“ kada je govorio o „borbi protiv mafije“.

 - U pitanju je Zvonko Veselinović kome je u jednom trenutku otkazana saradnja oko izgradnje Turskog toka, pa je Veselinović sa mašinama blokirao gradilište – otkrio je Popović. A koja se velika tajna krije iza sukoba sa Veselinovićem i kako to pogađa Srbiju, možete pogledati u emisiji.

O novoj vladi kazao je da je to „vlada bivših i budućih robijaša“ i dodao da podržava to što je Vučić „sve te svoje parazite isturio na videlo“. 

- Vulin je bio rezervno rešenje, ministarstvo policije je prvo bilo nuđeno Ivici Dačiću, pa Bratislavu Gašiću, ali im je nuđeno da samo figuriraju na čelu MUP-a, dok bi trebalo da zaista vodi Veselin Milić. Dačić je odbio, a Gašić se izvukao na bolest. Darija Kisić je nekoliko meseci gradila imidž nezvaničnog portparola Vučićevog ludila, tj. Vučićeve manipulacije sa genocidnim posledicama po građane Srbije, tako da je zaslužila bilo kakvo ministarstvo. Ubacio je u ministarstvo infrastrukture Tomislava Momirovića, dečka koji ima problema sa moralom, a imaće i sa zakonom. A davanjem ministarstva za unutrašnji dijalog Gordani Čomić Vučić je pokazao da poseduje crni humor – naveo je Popović.

On je otkrio i ko je zajednički „konseljere“ Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića i zašto će ih obojicu dovesti do propasti.

Takođe, govorio je i o privatnom prislušnom centru koji koristi Vučić kako bi prisluškivao svoje protivnike. 
- Ako ova vlast potraje, Vučić i njegov kartel postaće i kastastarski vlasnici Srbije – zaključio je Popović.

Duboka država odredila budućnosti Amerike do 2032. godine! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA